Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Hiusten elinkaari


  • Hiusten elinikä vuosina


  • Jopa 100 hiusta irtoaa joka päivä


  • Ihmisen päässä voi olla jopa 150 000 hiusta

Tyyppi 1 A, B, C

Suorat ja laineikkaat hiukset. Suoremmilla hiuksilla on pyöreä poikkipinta-ala. Tämä hiustyyppi voi vaatia säännöllisempää pesua kuin muut hiustyypit, jotta vältetään öljyjen kertyminen.

Tyyppi 2 A, B, C

Laineikkaat ja kiharat hiukset. Tyypin 2 hiuksia kuvataan usein aaltoileviksi S-muodoiksi, joilla on pyöreä poikkileikkaus, mutta ne ovat litteämpiä kuin tyypin 1 hiukset. Tämä hiustyyppi vaatii myös säännöllistä pesua, koska öljy etenee helpommin hiussäiettä pitkin.

Tyyppi 3 A, B, C

Kiharat hiukset tiukemmilla kiharoilla. Kiharat hiukset voivat kärsiä kuivuudesta, joka johtuu talin puutteesta hiusakselilla. On tärkeää olla käyttämättä liiallista lämpöä muotoilun aikana, minkä lisäksi on erittäin tärkeää säilyttää mahdollisimman paljon luonnollista öljyä. 

Tyyppi 4 A, B, C

Kiharat ja kähärät hiukset. Tyypin 4 hiukset ovat litteämmät ja soikeamman muotoiset tiiviin kähärän muodostamiseksi. Ne voivat takkuuntua helpommin ja olla hauraita altistuessaan liialliselle kuumuudelle. Tyypin 4 hiuksen voidaan myös pestä harvemmin.

Tyyppi 1
Tyyppi 2
Tyyppi 3
Tyyppi 4
Line drawing of type 1 hair
  • 1 Tilastot Dysonin maailmanlaajuisesta hiustutkimuksesta 29. marraskuuta 2021 - 21. joulukuuta 2021. 23 000 vastaajaa 23 markkina-alueelta (Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Italia, Espanja, Saksa, Sveitsi, Itävalta, Ruotsi, Venäjä, Turkki, Australia, Manner-Kiina, Hongkongin erityishallintoalue, Taiwanin alue, Japani, Etelä-Korea, Singapore, Malesia, Thaimaa ja Vietnam).