Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Solarcycle Morph pöytävalaisin

Kokonaisarvio

72% suosittelisi ystävälle

Vahvistettu ostaja

The design is beyond normal thinking. Everything fit's together like pure happiness

Usein kysytyt kysymykset

Auttaako valaisin siniselle valolle altistumisessa?

Kyllä. Jäljittelemällä paikallista päivänvaloa valaisin vähentää automaattisesti sinisen valon määrää aamuisin ja iltaisin. Rentoutus- tai Tunnelmatilassa valaisin vähentää välittömästi sinisen valon määrää mihin vuorokauden aikaan tahansa

Tarvitseeko minun koskaan vaihtaa tämän valaisimen lamppuja?

Ei. LED-valomme säilyttävät valon laadun vähintään 60 vuotta¹, eikä niitä ole suunniteltu vaihdettaviksi.

Voinko liittää valaisimen älykodin järjestelmään?

Et, valaisimessa ei ole Wi-Fi-yhteyttä, joten sitä ei voi hallita internet-yhteyden avulla, mitä älykodin teknologia edellyttää. (Muiden Dysonin yhdistettävien laitteiden yhteensopivuus on erilainen)

  • 1 LEDien käyttöikä on laskettu L70-mittaukseen, joka on tehty standardin IEC 62717 mukaisesti, 8 tunnin arvioidulla päivittäisellä käyttöajalla. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
  • 2 Klepeis NE, Nelson WC, Ott WR, et ai. (2001). Kansallinen ihmisen toimintamallitutkimus (NHAPS): resurssi ympäristösaasteille altistumisen arvioimiseksi. J Expo Anal Environ Epidemiol. 11: 231-252.
  • 3 Kuten Illuminating Engineering Society (IES) -valaistuskäsikirjasta, kymmenes painos (30. heinäkuuta 2011).
  • 4 Vaatii laitteen sovelluksen, Wi-Fi- tai mobiilidatan, Bluetooth® 4.0 -tuen ja iOS-version 10 tai Android-version 5 (tai uudemman) käyttämiseen. Tieto- ja viestinvälitysnopeuksia voidaan soveltaa.