Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson purifier cool
Dyson purifier cool tower fan

Dyson Purifier Cool™ Autoreact ilmanpuhdistin

Dyson- puhdistimet sieppaavat jopa 99,9% viruksista⁴, kuten COVID-19 virus⁵

• Vangitsee pölyn, allergeenit ja siitepölyn

• Puhdistaa koko huoneen² ja viilentää sinua

• Täysin sinetöity HEPA-standardin mukaan – mikä menee sisään, pysyy sisällä³

Uraauurtavaa Dyson-teknologiaa

Uusin ilmanpuhdistimemme suunniteltiin huolehtimaan ilman epäpuhtauksista useiden edistyksellisten teknologioiden avulla.

Uraauurtavaa Dyson-teknologiaa

Uusin ilmanpuhdistimemme suunniteltiin huolehtimaan ilman epäpuhtauksista useiden edistyksellisten teknologioiden avulla.

Ilmaventtiilimoottori

Venttiilimekanismi toimii harjattoman askelmoottorin avulla, joka mahdollistaa laitteen etäkäytön sekä Diffused- ja Fan-tilan välillä vaihtamisen.

Air Multiplier™ -teknologia

Ohjaa tasaisen ilmavirran pitkän kantaman päähän. Ei tarvetta lavoille.

Reaaliaikainen LCD-näyttö

LCD-näyttö raportoi sisäilman laadun reaaliajassa. Laserkaiverrettu näytön ikkuna on valmistettu yhdestä, erittäin kestävästä polykarbonaattikuoren palasta.

Kaasu- ja hiukkasanturit

Mittaa ja havaitsee ilmassa olevat hiukkaset ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet.

360 HEPA -suodatin

9 metriä borosilikaattikuituja yli 200 kertaa taiteltuna vangitsee 99,95 % jopa 0,1 mikronin kokoisista epäpuhtauksista.²

Aktiivihiilisuodatin

Hiilikerros vangitsee kaasuja⁵, kuten bentseeniä ja typpidioksidia.

Dyson purifier humidifier fan

Dyson Purifier Cool™ Autoreact ilmanpuhdistin/tuuletin

Kokonaisarvio

74% suosittelisi ystävälle

Vahvistettu ostaja

Ostin ilmanpuhdistimen erityisesti formaldehydi- ja siitepölyallergian takia. Googlasin monia eri vaihtoehtoja, mutta arvostelujen ja tekniikan perusteella TP04 osoittautui parhaimmaksi alle 600 € hintaluokassa. Mietin pitkään TP02 ja TP04 mallien välillä ja päädyin TP04, koska siinä on isompi filtteri. TP04 puhistaa ilmaa 20% enemmän kuin TP02. Kolme muuta eroavaisuutta TP04 mallissa on ulkonäkö, mini led-näyttö ja 350 asteen kääntyvyys. Isoin plussa dysonien ilmanpuhdistimissa on tuuletinominaisuus. Ilmanpuhdistimessa on 10 puhallus tasoa/tehoa eli toimii kesällä erittäin hyvin myös tuulettimena. Jos tehot ei riitä pystyy filtterit myös irrottamaan, jolloin puhallus teho on vielä suurempi, koska se ei ime/kierrätä ilmaa filttereiden läpi. 
Ilmanpuhdistimen ääni on hiljainen. Pystyn helposti nukkumaan tehoilla 1-3. Tehot 5-6 vastaa/kuulostaa samalta kun olisi ikkuna auki päivällä. Paras ominaisuus on mielestäni Dyson app. Laite tulee yhdistää kodin wifiin sovelluksen kautta, kun se käynnistetään ensimmäisen kerran. Sovelluksen kautta voi seurata päivittäistä ilmanpuhdistuksen partikkeleiden määrää, voc-kaasuja, lämpötilaa ja ilmankosteutta. 
Sovelluksen paras ominaisuus on mielestäni etäkäyttö ja ajastus. Etäkäytössä laitteen tilaa pystyy muuttamaan sovelluksella töistä/matkalta/mistä tahansa, koska laite on yhdistetty wifiin. Itse käytän etäkäyttöä varsinkin, kun olen olen ollut pitempään pois kotoa ja haluan että saapuessani kotiin ilma on puhtaampaa (silloin säädään puhelimen sovelluksesta tehon lujemmalle tunteja aikaisemmin). Ajastuksessa voi valita monia ominaisuuksia, kuten päivän, kellon ajan, tehon, kääntyvyyden, yötilan ja ilmavirran suunnan. Itselleni olen tehnyt aamu-, päivä- ja yötila. Päivätilan olen asettanut ma-su, klo 7-22, teholle 5 ja kääntyvyys 180 astetta. 

Laitteen sähkön kulutus on älyttömän pieni. Mulla sähkönkulutus teholla 1 10h/vrk ja teholla 5 14h/vrk on 10 kw/kk, eli 1,12€/kk (eli laite aina päällä). Plussaa on ilmavirran suunnan valitseminen ja led näyttö. Talvella ilmavirta on todella kylmä, joten asetin ilmavirran taaksepäin, jolloin pystyin käyttämään ilmanpuhdistinta (laite ei käänny vaan siinä on kaksi puhallus aukkoa). Kaksi MIINUSTA laitteessa on. Virta johdon pituus on vain 1,8m ja pienimpiä ilmassa leijuvia pölyhiukkasia ilmanpuhdistin ei ime.

Dyson purifier cool formaldehyde i ett sovrum

Tehokkaasti kiertävä ilma puhdistaa koko huoneen

Vain Dysonin ilmanpuhdistimissa on Air Multiplier™ -teknologia, joka kerää epäpuhtauksia kaukaa ja puhaltaa sitten puhdistettua ilmaa kaikkialle huoneeseen.²

Video Transcript

Open video transcript

Dysonin ilmanpuhdistin + ilmankostuttimet on testattu alan standardeja vaativammalla vaatimustasolla

Testaamme ilmanpuhdistin + ilmankostuttimemme 81 m³ kokoisessa huoneessa yhdeksällä anturilla, jotka mittaavat ilmanlaatua jatkuvasti. Osa valmistajista käyttää pientä, 28,5m³ kokoista huonetta yhdellä anturilla ja tuulettimella vahvistaakseen ilmankiertoa.

  • Graphic comparison of CADR test v Dyson test
  • Graphic comparison of CADR test v Dyson test

Dyson purifier cool formaldehyde in action

Huono ilmanlaatu ei ole ongelma vain ulkona. Se on ongelma myös sisätiloissa.

Lemmikeistä, kukista, suihkeista ja uuneista peräisin olevat epäpuhtaudet voivat jäädä vangiksi koteihimme. Siksi Dysonin ilmanpuhdistimet havaitsevat ja poistavat ne ilmasta automaattisesti.

Internal sensing technology and LCD screen showing formaldehyde detected

Havaitsee ja raportoi, automaattisesti

Kolme anturia toimivat yhdessä ainutlaatuisen algoritmimme kanssa, minkä ansiosta laite diagnosoi ja näyttää ilmanlaatuusi sekä reagoi siihen tarkasti.

Fully sealed air purifier

Vangitsee ja tuhoaa edistyneen HEPA-suodatuksen avulla

HEPA+-hiilisuodatin vangitsee kaasut5 ja 99,95 % jopa 0,1 mikronin kokoisista hiukkasista.²

Fully sealed air purifier air flow

Ainoa ilmanpuhdistin, joka on täysin sinetöity HEPA-standardin mukaisesti

Jotta epäpuhtaudet eivät karkaisi takaisin ilmaan, suodattimen lisäksi koko ilmanpuhdistin on sinetöity HEPA-standardin mukaisesti.⁴ Näin kaikki, mikä mene sisään, pysyy sisällä.

ECARF

ECARF- laatumerkki

Dyson Purifier Cool™ Autoreact on sertifioitu ECARF- merkillä. Se on erityinen sertifikaatti allergiaystävällisille tuotteille.

  • Gereinigte Luft verlässt den Luftreiniger an dessen Rückseite
  • Dyson Luftreiniger in einem dunklen Schlafzimmer, in dem jemand friedlich schläft
  • Dyson Luftreiniger in einem dunklen Schlafzimmer, in dem jemand friedlich schläft
  • Person wechselt den Filter

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on uutta Dysonin Purifier -sarjassa, ja miten laitteet eroavat muista ilmanpuhdistimista?

Dysonin insinöörit ovat perfektionisteja. Kanavoimalla säälimättömän tyytymättömyytemme olemme uudistaneet viimeisimmät ilmanpuhdistimemme. Meidän ilmanpuhdistimemme on ainoa, joka on täysin sinetöity HEPA -standardin mukaisesti. Se vangitsee 99,95 % mikrohiukkasista ja estää epäpuhtauksia karkaamasta takaisin ilmaan, jota hengität.

Kuinka usein minun tulisi vaihtaa suodatin uuteen?

Suosittelemme HEPA+-hiilisuodattimen vaihtamista 12 kuukauden välein. Tämä sen vuoksi, että ajan kuluessa suodattimet voivat tukkeutua epäpuhtauksista ja jopa päästää epämiellyttäviä hajuja takaisin huoneeseen. Laite ilmoittaa, kun on aika vaihtaa suodatin. Suodattimen käyttöikä näkyy LCD-näytöllä. Katalyyttisuodatinta ei tarvitse vaihtaa koskaan.

Dyson Filter

Suodattimen varaosat

Löydä oikea suodatin ilmanpuhdistimeesi.