Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson V15 Detect Submarine logo
Dyson V15s Detect Submarine -pölynimuri pesee kovaa lattiapintaa wet roller -suulakkeella. Toinen suulake sijaitsee sen takana.

Osta Dyson V15s Detect Submarine™ -pesevien pölynimurien valikoimasta

Kaikki Dyson V15s Detect Submarine™ -pesevät pölynimurit poistavat roiskeet ja pinttyneet tahrat kovilta lattiapinnoilta. Suunniteltu koko kodin puhdistukseen.

Dyson V15s Detect Submarine johdoton imuri (keltainen/Nikkeli)

Kokonaisarvio

71% suosittelisi ystävälle

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitäisikö minun käyttää pesuainetta märkäpuhdistuksessa?

Vaikka se ei ole puhdistustehon kannalta välttämätöntä, ymmärrämme, että jotkut käyttäjät haluavat käyttää puhdistusainetta wet roller -suulakkeen kanssa. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita. Emme suosittele pesuaineliuoksen laittamista puhdasvesisäiliöön.  

Pitääkö lattia imuroida ennen sen puhdistamista?

Parhaan tuloksen saat kuivaimuroimalla lattian ennen sen märkäpuhdistusta. 

Jos lattialla on huomattava määrä kuivia roskia, etkä ole puhdistamassa roisketta tai märkiä roskia, suosittelemme imuroimaan lattian ennen märkäpuhdistusta parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi. Älä imuroi roiskeita tai märkiä roskia dry mode -kuivapuhdistustilassa, koska se voi vahingoittaa pölynimuria. 

Voinko käyttää sitä nykyisen Dyson V15 Detect™ -pölynimurin kanssa?

Submarine wet roller -suulake ei ole yhteensopiva muiden pölynimureiden kanssa, ei myöskään aiemmin ostetun Dyson V15 Detect™ -pölynimurin kanssa. Jotta märkä- ja kuivapuhdistuksen välillä voidaan vaihtaa älykkäästi, tämä laiteversio on ohjelmoitu uudelleen. Aiempi ohjelmistomme ei ole yhteensopiva lattian märkäpuhdistuksen kanssa. 

Kuinka usein puhdasvesisäiliön vesi on vaihdettava?

Täytä vesisäiliö, kun vesi puhdasvesisäiliössä käy vähiin. Täydellä vesisäiliöllä Dyson Submarine™ wet roller -suulaketta voi käyttää 16 minuutin ajan ennen kuin puhdas vesi loppuu.  Wet roller -suulakkeen moottorin suojaamiseksi suosittelemme, että et käytä tuotetta, kun puhdasvesisäiliö on tyhjä. 

Pitääkö minun asettaa puhdistustila?

Ei, Dyson V15s Detect Submarine™ -pesevässä pölynimurissa on älykäs tilantunnistus. Heti, kun wet roller -suulake on kiinnitetty, Dyson V15s Detect Submarine™  -pesevä pölynimuri ottaa käyttöön wet cleaning mode -märkäpesutilan. 

Mistä tiedän, milloin puhdasvesisäiliö on tyhjä / täytettävä uudelleen?

Puhdasvesisäiliö on läpinäkyvä, joten omistajat voivat nähdä jäljellä olevan puhtaan veden määrän säiliössä puhdistuksen aikana. Täytä vesisäiliö, kun vesimäärä on vähissä. Täydellä vesisäiliöllä Dyson Submarine™ wet roller -suulaketta voi käyttää 16 minuutin ajan ennen kuin puhdas vesi loppuu. 

  • 1 Koville lattiapinnoille suunniteltu laser. Laserin tehokkuuteen vaikuttavat ympäristön valo-olosuhteet, roskatyyppi ja pinta.
  • 3 Imuteho testattu EN 60312-1 -standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti joustavalla letkulla ja täydellä roskasäiliöllä Boost mode -tilassa, verrattuna markkinoilla oleviin johdottomiin varsi-imureihin. ​ (Myyntitiedot huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021).
Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä