Johdoton Dyson Cyclone V10 pölynimuri | Ominaisuudet

Tutustu
Dyson Cyclone V10™

Klikkaa jokaista välilehteä saadaksesi lisätietoja

Perässä vedettävää imuria vastaava teho¹ ja johdottoman imurin vapaus.

Dyson Cyclone V10™-mallissamme on parempi imuteho kuin missään muussa johdottomassa varsi-imurissa käytettäessä.¹

¹Testattu saatavissa olevilla laitteilla Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Testattu EN-60312-1 cl:n mukaisella pölyllä, täynnä olevassa 5,8 ja 5,9 letkussa/sauvassa, Max- tilassa.

Johdolliset pölynimurit ovat usein kömpelön kookkaita ja raskaita. Siksi ne tarvitsevat myös paljon säilytystilaa. Niitä voi olla vaikea ohjailla ja nostaa. Lisäksi johdot ovat aina tiellä ja sitovat siivoamisen pistorasian ulottuville. Dyson Cyclone V10™-pölynimuri tarjoaa vapautta siivoukseen. Perässä vedettävää imuria vastaava teho¹ ilman turhaa sähläystä.

Ei vie liikaa säilytystilaa.

Kevyt nostaa.

Ei liikkumista rajoittavaa johtoa.

¹Imuteho testattu EN 60312-1-standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti varren ja letkun kun imuria käytetään maksimitehotilassa.

Dyson Cyclone V10™-pölynimuri poistaa lian matoista.

Moottori on harjasuulakkeen sisällä, ja tehokas suoravetosuulake painaa nailonharjakset syvälle mattoon poistaen pinttyneen lian.

Hellävarainen koville lattiapinnoille. Poistaa lian erittäin tehokkaasti.

Moottorin pyörittämässä suulakkeessa on pehmeä, kudottu nailonpinta, joka vangitsee suuret roskat. Antistaattiset hiilikuituharjakset puhdistavat samaan aikaan hienojakoisen pölyn.

40% suurempi roskasäiliö²
mahdollistaa suuremmat siivoukset.

40% suurempi roskasäiliö kuin Dyson V8™-pölynimurissa tarkoittaa, että säiliötä ei tarvitse pysähtyä tyhjentämään yhtä usein. Saat siis siivottua yhdellä kertaa suuremman osan kodista tai autosta.

²Verrattuna johdottomaan Dyson V8-imuriin.

Tarkka ja hygieeninen säiliön tyhjennys yhdellä liikkeellä.

Pitkässä solakassa roskasäiliössä on tarkka ja helppokäyttöinen tyhjennysmekanismi. Lika ja roskat tyhjennetään säiliöstä roskakoriin hygieenisesti yhdellä liikkeellä, eikä likaan tarvitse koskea.

Ylettää puhdistamaan joka nurkan ja kolon.

Dyson Cyclone V10™ -pölynimurin moottori on ylhäällä varressa, joten sen painopiste helpottaa imurin käyttöä korkeissa tai vaikeasti saavutettavissa paikoissa.

Muuntuu rikkaimuriksi yhdellä napsautuksella.

Helppo muuntaa varsi-imurista rikkaimuriksi ja takaisin yhdellä napsautuksella. Pintojen nopeaan siivoukseen tai koko kodin syväpuhdistukseen.

Poistaa eläinten karvat ja pinttyneen lian.

Moottoroitu miniturbiini nostaa ja poistaa eläinten karvat verhoilusta ja puhdistaa pinttyneen lian matoista. Sopii sekä kodin että auton puhdistukseen.

Erinomainen siivousteho.

Virtaa on tarpeeksi koko auton siivoamiseen kunnolla. Ulottuu vaikeasti saavutettaviin paikkoihin kaikkialla sisätiloissa.

Vangitsee 99,97% hiukkasista, jotka voivat olla vain 0,3 mikronin kokoisia.³

Täysin tiivis suodatusjärjestelmä vangitsee 99,97% epäpuhtauksista ja jopa 0,3 mikronin kokoisista hiukkasista puhaltaen ulos puhtaampaa ilmaa.³

³Testattu EN 60312-1-standardin kohdan 5.11 mukaisesti. Testattu maksimitehotilassa.

Oikeanlainen teho juuri siellä, missä sitä tarvitaan.

Kolme eri tehoasetusta, jotka sopivat kaikille eri lattiatyypeille ja kattavat eri siivoustarpeet.

Kätevä säilytystelakka.
Valmiina seuraavaa siivousta varten.

Voit säilyttää Dyson Cyclone V10™ -pölynimuria kätevässä seinälle asennetussa lataustelakassa. Kun tarvitset imuria, se on heti käyttövalmis. Telakassa myös lisäsuulakkeet pysyvät aina käden ulottuvilla.