Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Alin hintatakuu dyson airwrap complete motif
dyson airwrap complete
In stock
549 €
 • Lisävarusteita arvoltaan 70 euroa sisältyy
dyson airwrap complete

Dyson Airwrap™ multi-styler ja hiustenkuivaaja (Sininen/Kupari)

Mukana uudelleen suunnitellut muotoilutarvikkeet.

Hiuksille, jotka ovat hartiamittaiset tai lyhyemmät.

Suunniteltu useille hiustyypeille.

Uudet barrel-osat kihartamiseen ja laineiden luomiseen molempiin suuntiin, harjat hallitsemiseen ja muotoiluun sekä monitoiminen Coanda smoothing -kuivausosa kuivaamaan, silottamaan ja piilottamaan sähköiset hiukset.¹

Model styling their hair with the Dyson Airwrap multi-styler

Hiuksille, jotka ovat hartiamittaiset tai lyhyemmät

Mukana 30 mm ja 40 mm kokoiset Airwrap™ -barrel-osat, jotka on erityisesti suunniteltu lyhyille ja keskimittaisille hiuksille. Jos hiuksesi ovat yli hartioiden tai sitäkin pidemmät, tutustu Dyson Airwrap™ Complete Long -muotoilulaitteeseen.

Film showing the engineering behind the new attachments

Video Transcript

Open video transcript

Prussian blue storage case

Prussian blue -säilytyskotelo

Suojaa ja säilyttää siististi Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteen ja muotoilutarvikkeet. Prussian blue -värinen viimeistely, pehmustettu pehmeällä kankaalla ja varustettu irrotettavalla kannella, joka toimii myös liu'unestomattona muotoilulaitteelle.

Tekniset tiedot

 • Johdon pituus

  2,675 m

 • Ilmavirta

  13,5 l/s

 • 120V

 • Teho

  1 300 W

 • Paino

  0,592 kg

 • Negatiiviset ionit

  Help reduce static

 • 3 lämpöasetusta

  3 heat, 3 speed

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete
 • Korkeus

  272 mm

 • Pituus

  41 mm

 • Leveys

  48 mm

Dyson Airwrap™ multi-styler ja hiustenkuivaaja Complete (Sininen/Kupari)

Kokonaisarvio

73% suosittelisi ystävälle

Effortless and easy

Barb29

An excellent machine for hard floors and upholstery. Effortless and easy to use. Really good edge cleaning without the need to use additional tools. Glides easily between chair and table legs. Head swivels to reach difficult corners. Would recommend to anyone, especially light to handle too.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteita ja -lisäosia on erilaisia?

Kaikilla ei ole sama hiustyyppi, toiveet tai tyyli. Joten olemme suunnitelleet erilaisia lisäosia toimimaan eri hiustyyppien kanssa ja luomaan erilaisia kampauksia. Olemme luoneet kaksi muotoilusettiä, joissa on lisäosia tietyille hiustyypeille, ja setin, jossa on lisäosia useille käyttäjille tai useisiin tyyleihin.

Kuinka pitkille hiuksille 30 mm ja 40 mm pitkät Airwrap™ long -barrel-osat on suunniteltu?

Pitkät barrel-osat on suunniteltu erityisesti hiuksille, jotka ylettyvät pidemmälle kuin hartioiden alapuolelle. Hiuksille, jotka ylettyvät hartioille tai ovat sitä lyhyemmät, suosittelemme 30 mm Airwrap™ barrel-osaa ja 40 mm Airwrap™ -barrel osaa. Sekä lyhyemmät että pitemmät barrel-osat toimivat pitkille hiuksille, mutta saat parhaan tuloksen, jos käytät hiustesi pituudelle suositeltua barrel-osaa.

Voiko Coanda smoothing -kuivausosaa käyttää kaikille hiustyypeille?

Coanda smoothing -kuivausosaa käytetään kahdessa tilassa, kuivaus- ja silotustilassa. Kuivaustilaa voidaan käyttää kaikille hiustyypeille hiusten valmisteluun muotoilua varten tai valmiiden kampausten kiinnittämiseen. Silotustilaa voidaan käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen ja se toimii parhaiten kaikentyyppisille luonnostaan suorille tai laineikkaille tai suoristetuille hiuksille. 

Onko hiusteni oltava märät ennen muotoilun aloittamista?

Kyllä. Parhaan tuloksen saat vasta pestyihin hiuksiin. Kaikkia harjoja voidaan käyttää märkiin hiuksiin, mutta barrel-osat toimivat parhaiten kosteisiin hiuksiin. Käytä Coanda smoothing -kuivausosaa kuivaustilassa tehdäksesi hiuksista kosteat ennen barrel-osilla muotoilua.

Toimivatko nämä uudet lisäosat nykyisen muotoilulaitteeni kanssa?

Kyllä, uudelleen suunnitellut muotoilutarvikkeet ovat täysin yhteensopivia jokaisen Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteen kanssa.

Model using Dyson Airwrap multi-styler

Tutustu Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteeseen ja hiustenkuivaaja