Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airwrap™ multi-styler ja hiustenkuivaaja Complete Long Volumise (Sininen/Kupari)

Kokonaisarvio

66% suosittelisi ystävälle

Aivan mahtava laite!

Julia

Ostin pari viikkoa sitten ja olen erittäin tyyytyväinen!

Specifications

 • Negatiiviset ionit

  Auttakaa vähentämään staattista sähköä

 • 3 lämpöasetusta

  3 lämpötilaa, 3 nopeutta

 • Johdon pituus

  2,675 m

 • Ilmavirta

  13,5 l/s

 • 120V

 • Teho

  1 300 W

 • Paino

  0,592 kg

Dyson Airwrap multi-styler and dryer Complete long
 • Korkeus

  272 mm

 • Pituus

  41 mm

 • Leveys

  48 mm

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä eroa on Complete Long- ja Complete Long Volumise -versiolla?

Suosittelemme valitsemaan Complete Long -version, jos hiuksesi ovat suorat tai laineikkaat. Jos hiuksesi ovat kiharat tai kähärät, suosittelemme valitsemaan Complete Long Volumise -version, sillä sen lisäosat on suunniteltu useille hiustyypeille*. 

Voinko käyttää Dyson Airwrap™ -monitoimista muotoilulaitetta ja kuivaajaa peruukin, hiuslisäkkeiden tai hiustenpidennyksen muotoiluun?

Kyllä. Jos hius on synteettistä, ole varovainen lämmön kanssa. Jos et ole varma, suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan lisäkkeiden/pidennysten valmistajaan, joka osaa parhaiten kertoa tuotteidensa sopivasta hoidosta.

Onko hiusteni oltava märät ennen kuin aloitan muotoilun?

Kyllä. Parhaan tuloksen saat aloittamalla vastapestyistä hiuksista. Kaikkia harjojamme voidaan käyttää märkiin hiuksiin, mutta barrel-osat toimivat parhaiten kosteisiin hiuksiin. Käytä Coanda smoothing -kuivaajaa kuivaustilassa kuivataksesi hiukset kosteiksi ennen muotoilua barrel-osilla.

Miten Airwrap™-monitoimisen muotoilulaitteen ja -kuivaajan diffuusori toimii?

Diffuusori toimii hajottamalla ilmavirtaa hellävaraisesti ja ylläpitämällä lämmön tasaista jakautumista. Suositeltavat asetukset ovat matala-keskisuuri lämpö ja matala-keskisuuri ilmavirta. Voit asettaa hiukset diffuusoriin ja painella sitä tyveä vasten, pidellen diffuusoria paikallaan, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Vaihtoehtoisesti voit kuljettaa diffuusoria hiusten yläpuolella, kunnes ne ovat kuivat. Sisääntuloaukon siivet sekä ulostulon lähellä oleva verkko on suunniteltu varmistamaan, että ilmavirta leviää tasaisesti diffuusoriin, jolloin vältetään liiallinen kuivuminen ja kosteat kohdat hiuksissasi.  

Voinko käyttää Airwrap™-monitoimisen muotoilulaitteen ja -kuivaajan suurta pyöreää tuuheuttavaa harjaa kaikille hiustyypeille?

Suuri pyöreä tuuheuttava harja on suunniteltu ja testattu kaikille hiustyypeille. Insinöörimme kehittivät ja testasivat lukuisia prototyyppejä, joissa oli eri pituisia sekä paksuudeltaan ja tiheydeltään erilaisia harjaksia, ennen kuin he löysivät optimaalisen mallin kaikille hiustyypeille ja pituuksille. Aloita vastapestyillä ja selvitetyillä hiuksilla. Selvitä hiukset Airwrap™-monitoimisen muotoilulaitteen ja kuivaajan tiiviillä silotusharjalla tai leveähampaisella kammalla. Kiinnitä suuri pyöreä tuuheuttava harja ja luo jännitettä pyörittämällä harjaksia suortuvien silottamiseksi. Toista, kunnes hiukset ovat kuivat.

Voinko käyttää 2-in1 Coanda smoothing -kuivaajaa mille tahansa hiustyypille?

Coanda smoothing -kuivaajassa on kaksi käyttötilaa: Drying-kuivaustila ja Smoothing-silotustila. Kuivaustilaa voidaan käyttää kaikille hiustyypeille hiusten esikuivaukseen tai muotoilujen viimeistelyyn. Silotustilaa voidaan käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen ja se sopii parhaiten joko luonnostaan suorille tai laineikkaille hiuksille, tai kaikenlaisille suoristetuille hiustyypeille.