Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Alimman hinnan takuu The Dyson Airwrap Complete Long Diffuse logo.
The Dyson Airwrap multi-styler, attachments and storage case.
Varastossa
549 €
The Dyson Airwrap multi-styler, attachments and storage case.

Dyson Airwrap™ multi-styler ja hiustenkuivaaja Complete Long Diffuse

Uusilla lisäosilla kiharille ja korkkiruuvikiharille hiustyypeille.

Kuivaa. Kiharra. Muotoile. Silota ja piilota sähköiset hiukset. Ilman lämpövaurioita.

2-in-1 Coanda smoothing -kuivaaja kuivaa, silottaa ja piilottaa sähköiset hiukset.¹

Barrel-osat kiharoiden ja laineiden luomiseen molempiin suuntiin. Diffuusori auttaa parantamaan luonnollisia kiharuutta ja korkkiruuvikiharuutta. Harjat ja kampa muotoilevat, silottavat ja venyttävät.

Tekniset tiedot

 • Virta

  1 300 W

 • Johdon pituus

  2,675 m

 • Ilmavirta

  13,5 l/s

 • 120

 • Paino

  0,59 kg

 • Teho

  1 300 W

 • Negatiiviset ionit

  Help reduce static

 • 3 lämpöasetusta

  3 heat, 3 speed

Dyson Airwrap Complete Long Diffuse
 • Korkeus

  272 mm

 • Pituus

  41 mm

 • Leveys

  48 mm

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä eroa on Complete Long- ja Complete Long Diffuse -versiolla?

Suosittelemme valitsemaan Complete Long -version, jos hiuksesi ovat suorat tai laineikkaat. Jos hiuksesi ovat kiharat tai korkkiruuvikiharat, suosittelemme valitsemaan Complete Long Diffuse -version, sillä sen lisäosat on suunniteltu kyseisille hiustyypeille*. Vaihtoehtoisesti voit käyttää eksklusiivista hiusdiagnostiikkatyökalua, jolla voit räätälöidä multi-stylerisi. 

Voinko käyttää Dyson Airwrap™ -multi-styleriä peruukin, hiuslisäkkeiden tai hiustenpidennyksen muotoiluun?

Kyllä. Jos hius on synteettistä, ole varovainen lämmön kanssa. Jos et ole varma, suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan lisäkkeiden/pidennysten valmistajaan, joka osaa parhaiten kertoa tuotteidensa sopivasta hoidosta.

Onko hiusteni oltava märät ennen kuin aloitan muotoilun?

Kyllä. Parhaan tuloksen saat aloittamalla vastapestyillä hiuksilla. Kaikkia harjojamme voidaan käyttää märkiin hiuksiin, mutta barrel-osat toimivat parhaiten kosteisiin hiuksiin. Käytä Coanda smoothing -kuivaajaa kuivaustilassa kuivataksesi hiukset kosteiksi ennen muotoilua barrel-osilla.

Miten Airwrap™-diffuusori toimii?

Diffuusori toimii hajottamalla ilmavirtaa hellävaraisesti ja ylläpitämällä lämmön tasaista jakautumista. Suositeltavat asetukset ovat matala-keskisuuri lämpö ja matala-keskisuuri ilmavirta. Voit asettaa hiukset diffuusoriin ja painella sitä tyveä vasten, pidellen diffuusoria paikallaan, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Vaihtoehtoisesti voit kuljettaa diffuusoria hiusten yläpuolella, kunnes ne ovat kuivat.

Sisääntuloaukon siivet sekä ulostulon lähellä oleva verkko on suunniteltu varmistamaan, että ilmavirta leviää tasaisesti diffuusoriin, jolloin vältetään liiallinen kuivuminen ja kosteat kohdat hiuksissasi.  

Voinko käyttää Airwrap™ Large round volumising -harjaa kaikille hiustyypeille?

Large round volumising -harja on suunniteltu ja testattu kaikille hiustyypeille. Insinöörimme kehittivät ja testasivat lukuisia prototyyppejä, joissa oli eri pituisia, paksuudeltaan ja tiheydeltään erilaisia harjaksia, ennen kuin he löysivät optimaalisen mallin kaikille hiustyypeille ja pituuksille. Aloita vastapestyillä ja selvitetyillä hiuksilla. Selvitä hiukset Airwrap™ Firm smoothing -harjalla tai Wide-tooth-kampalisäosalla. Kiinnitä Large round volumising -harja ja luo jännitettä pyörittämällä harjaksia suortuvien silottamiseksi. Toista, kunnes hiukset ovat kuivat.

Voinko käyttää 2-in1 Coanda smoothing -kuivaajaa mille tahansa hiustyypille?

Coanda smoothing -kuivaajassa on kaksi käyttötilaa: Drying mode -kuivaustila ja Smoothing mode -silotustila. Kuivaustilaa voidaan käyttää kaikille hiustyypeille hiusten esikuivaukseen tai muotoilujen viimeistelyyn. Silotustilaa voidaan käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen ja se sopii parhaiten joko luonnostaan suorille tai laineikkaille hiuksille, tai kaikenlaisille suoristetuille hiustyypeille.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä