Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
James Dyson esittelemässä digitaalista moottoria

Dyson-tutkinto.

Dyson Institute of Engineering and Technology kouluttaa uutta sukupolvea suunnittelusta kiinnostuneita. Se on tarkoitettu ihmisille, joiden intohimona on ongelmanratkaisu ja joita kiehtoo laitteiden toimivuus.

James Dyson puhumassa tekniikan opiskelijoille

"Tarjoamme kirkkaimmille suunnittelutähdille vaihtoehdon perinteiselle yliopistotutkinnolle. Koulutus ei sovellu kaikista arimmille – kyseessä on tiukka koulutus yhdistettynä oikeaan työhön. Etsin ihmisiä, joille suunnittelu on lähes pakkomielle, joille ongelmanratkaisu on intohimo ja joita kiehtoo se, kuinka laitteet toimivat. Ihmisiä, joilla on riittävästi kekseliäisyyttä, luovuutta ja sitkeyttä kehittää uutta Dyson-teknologiaa."

James Dyson, insinööri

Dyson Institute of engineering

Enemmän kuin työ. Enemmän kuin tutkinto.

Opiskele tutkinto ja työskentele suunnittelijana teknologiakampuksellamme Malmesburyssä, Wiltshiressä. Liittyminen joukkoomme tarkoittaa työskentelyä aidoissa projekteissa, joissa kehitetään uutta teknologiaa, joka päätyy lopulta koteihin ympäri maailman. Inspiroidu Dysonin tutkijoista ja suunnittelijoista, jotka ovat asiantuntijoita omilla aloillaan ja nauti Russell Group -yliopiston luennoitsijoiden opetuksesta.

Dysonin tekniikan opiskelija

Maailman johtavat laboratoriot tutkimukseen, suunnitteluun ja kehitykseen.

Dyson investoi 7 miljoonaa puntaa joka viikko suunnittelijoihin ja tiloihin. Moottoreista ja elektroniikasta robotiikkaan ja energian varastointiin, meillä on joitakin maailman kehittyneimmistä laboratorioista.