Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson purifier humidify+cool formaldehyde logo
Pollutants captured by the Dyson purifier humidifier fan and purified air expelled

Dyson Purifier Humidify+Cool™ Formaldehyde

Kosteuttaa hygieenisesti poistamalla 99,9 % veden bakteereista.

• Havaitsee kodin tavaroista löytyvän formaldehydin

• Vangitsee pölyn, allergeenit ja virukset⁴, mukaanlukien COVID-19 viruksen⁵.

• Vain Dysonin uusimmat ilmanpuhdistimet ovat täysin suljettuja HEPA H13 -standardin mukaisesti³

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde ilmanpuhdistin, ilmankostutin ja tuuletin

Kokonaisarvio

64% suosittelisi ystävälle

Upeaa 😍

Clara

Ostin tämän 2 kuukautta sitten ja se on uskomaton. Toimii upeasti 😍 Rakastan sitä.

Uraauurtavaa Dyson-teknologiaa

Uusin ilmanpuhdistin + tuuletin on suunniteltu hoitamaan epäpuhtaudet ja kuiva ilma useiden edistyksellisten teknologioiden avulla.

Uraauurtavaa Dyson-teknologiaa

Uusin ilmanpuhdistin + tuuletin on suunniteltu hoitamaan epäpuhtaudet ja kuiva ilma useiden edistyksellisten teknologioiden avulla.

Hallitse ilmavirtaa

Jet axis -ohjaimen avulla kaksi oskillaattoria ohjaavat ilmavirran aukkojen läpi 90 asteen kulmassa. 

Tunnistaa epäpuhtaudet ja allergeenit

Havaitsee ilmassa olevat hiukkaset ja VOC-yhdisteet.

Vangitsee epäpuhtauksia ja kaasuja

HEPA+Carbon-suodatin vangitsee hajuja ja kaasuja.⁹ HEPA H13 -suodatin vangitsee 99,95 % epäpuhtauksista, jotka ovat vain 0,1 mikronin kokoisia.⁴

Kostuttaa hygieenisesti

Dyson Ultraviolet Cleanse -teknologia poistaa hygieenisesti 99,9 % veden bakteereista.

Dyson purifier humidifier fan

Aerial view of family home with purified air reaching every corner

Tehokas ilmankierto varmistaa ilmanpuhdistuksen ja -kostutuksen koko huoneessa⁶

Dyson-ilmanpuhdistimet imevät epäpuhtauksia, kuten siitepölyä, pölyä, allergeeneja ja savua, huoneen jokaisesta nurkasta, ja Air Multiplier™ -teknologia puhaltaa puhdistettua, kostutettua ilmaa kaikkialle huoneeseen.⁶

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten ilmanpuhdistin + ilmankostutin toimii?

Dysonin ilmanpuhdistin + ilmankostutin tunnistaa ja vangitsee epäpuhtaudet ja mittaa ilman kosteustason – automaattisesti. Sitten se puhaltaa puhdistettua ja hygieenisesti kostutettua ilmaa koko huoneeseen⁶ viilentäen sinua aina tarvittaessa.

Pitäisikö minun käyttää ilmanpuhdistin + ilmankostutinta vuoden ympäri?

Kyllä, parhaat tulokset saat käyttämällä ilmanpuhdistin + ilmankostutinta ympäri vuoden. Auttaa torjumaan keskuslämmityksen ja ilmastoinnin aiheuttamaa kuivaa ilmaa ja vangitsemaan epäpuhtauksia, kuten pölyä, savua, hajuja ja lemmikkieläinten allergeeneja. Koska siitepölyä on enemmän kesällä ja epäpuhtauksia, kuten formaldehydiä, vapautuu huonekaluista ja lattiasta, käytöstä on hyötyä ympäri vuoden. Voit myös käyttää ilmanpuhdistin + ilmankostutinta nukkuessasi yötilassa.

Mitä uutta Dysonin ilmanpuhdistin + ilmankostuttimessa on, ja miten se poikkeaa muista ilmanpuhdistimista ja ilmankostuttimista?

Uusin ilmanpuhdistin + ilmankostutin on uudelleen suunniteltu täysin suljetuksi HEPA-standardin mukaisesti.³ Vaivattomalla syväpuhdistusohjelmalla, joka poistaa kalkin kaikkialta laitteesi vesijärjestelmästä.

Mitä erilaista on Dyson Formaldehyde -sarjassa?

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde -mallissa on kaikki edistyksellisten ilmanpuhdistustuotteidemme ominaisuudet, mutta se menee askeleen pidemmälle formaldehydin havaitsemiseksi ja tuhoamiseksi.¹ Lisätty kiinteän olomuodon anturi havaitsee formaldehydin tarkasti, kun taas katalyyttinen suodattimemme hajottaa sen kahdeksi turvallisemmaksi molekyyliksi – hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Mikä formaldehydi on ja mitkä ovat sen yleiset lähteet?

Formaldehydi on hiilestä, vedystä ja hapesta muodostuva saastuttava kaasu, jota esiintyy kodeissa yleisesti. Yleisiä formaldehydin lähteitä voivat olla: maali ja lakat, ilmanraikastimet, patjat, huonekalut, kodinpuhdistusaineet, matot, lastulevy ja vaneri, elektroniikka, kuivausliinat, kynsilakanpoistoaine, koipallot, lelut, takat ja puuhellat.

Dysonin ilmanpuhdistin + ilmankostuttimet testataan alan standardit ylittävillä tavoilla

Testaamme ilmanpuhdistin + ilmankostutinta 81 m³:n kokoisessa huoneessa yhdeksän anturin avulla, jotka mittaavat ilmanlaatua jatkuvasti. Jotkut muut valmistajat käyttävät pientä 28,5 m³:n kokoista huonetta, jossa on vain yksi anturi ja tuuletin tehostamassa ilmankiertoa.

  • CADR test chamber

    Alan standardikokoinen testihuone – vain 28,5 m3

  • Polar test chamber

    Dyson POLAR -testihuone – 81 m³

Formaldehyde molecules entering filter

Tuhoaa jatkuvasti formaldehydiä.¹ Vangitsee epäpuhtaudet ja allergeenit.

'Dysonin ainutlaatuinen katalyyttinen suodatin vangitsee ja muuntaa formaldehydiä jatkuvasti vedeksi ja hiilidioksidiksi, kun taas hiilisuodatin neutraloi kaasut, kuten bentseenin, ja HEPA H13 -suodatin vangitsee 99,95 % jopa 0,1 mikronin kokoisista hiukkasista.⁵

Family room with purifier humidifier projecting airflow

Vain Dysonin uusimmat ilmanpuhdistimet ovat täysin suljettuja HEPA H13 -standardin mukaisesti³

Jotta epäpuhtaudet eivät pääse vuotamaan takaisin ilmaan, sitä ei estä vain suodatin, joka on sinetöity HEPA-standardin mukaisesti, vaan koko ilmankostutin.³ Joten mikä menee sisälle, myös pysyy siellä.

X-ray image inside water tank

Tuhoaa mahdollisesti haitallisia bakteereja

Ultraviolet Cleanse -puhdistusteknologia altistaa jokaisen vesipisaran tehokkaalle λ275nm UV-valolle. Tämä tappaa 99,9 % veden bakteereista. Puhdistettu vesi haihdutetaan sitten biostaattisella 3D-ilmaverkolla, ennen kuin hygieeninen, kostutettu ilma vapautetaan kaikkialle huoneeseen.³

Family room with purifier humidifier projecting airflow

Ympäristön hygieeniseen kostutukseen

Keskuslämmitys- ja ilmastointilaitteet voivat edistää kuivan sisäilman kehittymistä kotona, mikä voi aiheuttaa nestehukkaa. Dysonin ilmanpuhdistin, ilmankostutin + tuuletin ylläpitää automaattisesti ilmankosteuden tavoitetasoa näkymättömällä haihtuneen veden virralla ilman sumua – tarjoten mukavamman ympäristön.

X-ray image showing movement of Dyson Deep clean cycle

Video Transcript

Open video transcript

Vaivaton syväpuhdistusohjelma

Dysonin vaivaton syväpuhdistusohjelma poistaa kalkin kaikkialta laitteen vesijärjestelmästä. Napin painalluksella ohjelma aktivoituu ja opastaa yksinkertaisen vaiheittaisen prosessin läpi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mihin minun pitäisi sijoittaa ilmanpuhdistin + ilmankostutin huoneessani?

Dyson Purifier Humidify+Cool™ on suunniteltu puhdistamaan ja kostuttamaan yksittäisiä huoneita, joten sinun tulee käyttää sitä siellä, missä vietät suurimman osan ajastasi kotona ollessasi. Sijoittaessasi laitetta varmista, että sen ympärille jää runsaasti tilaa, jotta ilma pääsee kiertämään tehokkaasti. Sulje ovet ja ikkunat ja sijoita pois tuuletusaukkojen lähettyviltä. 

Voinko sammuttaa kostutuksen?

Kyllä. Laite toimii ilmanpuhdistin + ilmankostuttimena tai vain ilmaa puhdistavana tuulettimena. 

Kuinka usein syväpuhdistusohjelmaa tulisi käyttää?

Se riippuu asuinpaikkasi veden kovuudesta. Kovan veden alueilla laite antaa sinulle kehotuksen syväpuhdistusohjelman suorittamiseen kerran kuukaudessa. Laite antaa kehotuksen harvemmin pehmeämmän veden alueilla. Voit valita veden kovuuden Dyson Link -sovelluksella. 

Selective catalytic oxidisation filter

Vaihtosuodattimet, jotka on suunniteltu laitteellesi

Suosittelemme vaihtamaan HEPA- ja hiilisuodattimen laitteen niin kehottaessa – jotta se toimii edelleen tehokkaasti.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä