Dyson | Väärennetyt tuotteet
Counterfeit Machines

Väärennettyjen Dyson-teknologian ja verkkosivustojen tunnistaminen

Täältä löydät neuvoja ja tukea, mikäli epäilet vierailleesi väärennetyllä Dyson-sivustolla tai olleesi tekemisissä väärennetyn Dyson-teknologian kanssa.

Neuvonta ja tuki

Väärennettyjen tuotteiden myyjät huijaavat käyttämällä hyväkseen teknologiaa, jonka kehittäminen on kestänyt vuosia ja jonka testaaminen on tapahtunut tiukasti valvotuissa olosuhteissa. Me Dysonilla olemme tietoisia siitä, että laitteistamme on olemassa pieni määrä väärennettyjä versioita. Näitä laitteita ei ole testattu Dysonille ominaisten tiukkojen turvallisuusstandardien mukaan, joten niiden käyttäminen ei ole välttämättä turvallista. On myös olemassa väärennettyjä verkkosivustoja, jotka väittävät olevansa alkuperäisiä Dyson-sivustoja. Dyson ei hyväksy missään muodossa väärennöksiä tai Dysonia jäljitteleviä tahoja. Meillä voi kuitenkin mennä aikaa niiden tunnistamiseen ja voittamiseen, joten asian suhteen on syytä pysyä valppaana.

Olen vastaanottanut Dyson-laitteen ja epäilen sen olevan väärennetty. Mitä teen?

Paras tapa varmistaa se, että olet ostanut alkuperäistä Dyson-teknologiaa on tarkastaa, että olet ostanut sen viralliselta Dyson-verkkosivustolta, virallisesta Dyson Demo -myymälästä tai valtuutetulta jälleenmyyjältä. Mikäli olet epävarma sen suhteen, oletko hankkinut alkuperäistä Dyson-teknologiaa, ole hyvä ja ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun, joka voi neuvoa sinua asiassa.

Mikäli uskot vastaanottaneesi väärennetyn laitteen, joka ei ole peräisin Dysonilta, valitettavasti emme pysty huoltamaan sitä tai tarjoamaan sinulle laitteesta hyvitystä tai palautusmahdollisuutta. Suosittelemme pyytämään hyvitystä laitteen toimittajalta, maksupalvelun tarjoajalta (esimerkiksi PayPal) tai luottokorttiyhtiöltäsi. Dyson voi mahdollisesti auttaa sinua toimittamalla kirjeen, joka vahvistaa, että laite on väärennetty tai että verkkosivusto, josta se on hankittu, ei ole virallinen Dyson-verkkosivusto. Mikäli tästä on apua, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Olen huomannut verkkosivuston, joka mainostaa myyvänsä Dyson-laitteita alennettuun hintaan. Onko sivusto alkuperäinen?

Olemme tietoisia siitä, että on olemassa useita väärennettyjä verkkosivustoja, jotka esittävät olevansa alkuperäisiä Dyson-verkkosivustoja ja tarjoavansa Dyson-teknologiaa, usein alennettuun hintaan. Nämä verkkosivustot voivat kuitenkin myydä väärennettyjä tai kopioituja laitteita, tai et mahdollisesti saa niiltä toimitusta ollenkaan. Emme pysty varmentamaan Dyson-teknologiaa tai verkkosivustoa ennen kuin teet ostoksen. Pettymyksen välttämiseksi suosittelemme ostamaan laitteen suoraan sivuston Dyson.com kautta. Virallinen Dyson-verkkosivusto ohjaa sinut automaattisesti paikalliselle verkkosivustolle. Esimerkiksi Suomessa se ohjaa sinut suoraan sivustolle fi.Dyson.com. Kuten kaiken verkko-ostamisen osalta, on tärkeää olla varovainen ja ostaa tuotteita ainoastaan luotetuilta ja turvallisilta verkkosivustoilta. Hyvänä lähtökohtana Dysonin laitteiden ostamiseen on se, että tarkastaa verkkosivuston URL-osoitteen olevan Dyson.com tai tämän paikallinen vastine. Lisätietojen ja neuvonnan saamiseksi ole hyvä ja ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun. Väärennettyjä verkkosivustoja mainostetaan usein sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookissa ja Instragramissa, esiintyvissä mainoksissa. Nämä väärennetyt mainokset ja sponsoroidut julkaisut käyttävät yleensä alkuperäisiä Dyson-kuvia tai -videoita huijatakseen asiakkaita uskomaan, että ne ovat alkuperäisiä, minkä lisäksi ne voivat myös tarjota tuntuvia alennuksia. Usein ne sisältävät linkin suoraan väärennetylle verkkosivustolle. Viralliset Dyson-mainokset sosiaalisissa medioissa ohjaavat suoraan sivustolle Dyson.com, jolloin voit ostaa Dyson-teknologiaa suoraan virallisen verkkosivuston kautta.

Mitä Dyson tekee väärennettyjen teknologian ja verkkosivustojen suhteen?

Maailmanlaajuisena teknologiayrityksenä Dyson on sitoutunut kehittämään erittäin suorituskykyisiä, laadukkaita ja luotettavia laitteita, sekä tarjoamaan asiakkailleen yksinkertaisen ja turvallisen kokemuksen verkko-ostamisesta. Dysonilla on ohjelmia, jotka mahdollistavat väärennettyjen verkkosivustojen ja mainosten tunnistamisen ja poistamisen. Dyson ryhtyy myös merkittäviin toimiin jokaista sellaista tahoa vastaan, jonka se huomaa myyvän väärennettyjä laitteita.

Ota yhteyttä

  • Soita meille

    0800 07020

  • Ota yhteyttä

    Email

    help@fi.dyson.com