Dyson Pure Hot + Cool ilmanpuhdistimeen tekniikka | fi.dyson.com

Tutustu Dyson Pure Hot+Cool™

Klikkaa jokaista välilehteä saadaksesi lisätietoja

Kehittynyt ilman puhdistus ja tasainen huoneen lämmitys

360˚ tiivistetty suodatus. Poistaa kaasut ja epäpuhtaudet

Täysin tiiviissä suodatinjärjestelmässä on aktiivihiilisuodatin ja lasinen HEPA-suodatin. Ne poistavat sisäilmasta yhdessä kaasut ja epäpuhtaudet eivätkä päästä niitä vuotamaan takaisin huoneeseen.

Lasinen HEPA-suodatin

Sisältää 9 metriä borosilikaattimikrokuituja, päällystetty yli 238 kertaa. Pyydystää 99,97 % hiukkasista jopa 0,3 micronin kokoluokassa.

Aktiivihiilisuodatin

Valmistettu tiheistä hiilikidekerroksista ja käsitelty hapella suuremman huokoisuuden saavuttamiseksi. Näin hiilisuodattimeen saadaan laajempi pinta-ala, joka poistaa enemmän kaasuja, kuten formaldehydia, bentseeniä ja hiilidioksidia2.

Valvoo jatkuvasti ilmanlaatua ja reagoi

Dysonin puhdistava Pure Hot+Cool™ -lämpöpuhallin sisältää kolme älykästä sensoria, jotka tarkkailevat ilmanlaatua. Se analysoi mittaustulokset ainutlaatuisen algoritmin avulla ja raportoi reaaliajassa sisäilman laadusta.

Jos ilmanpuhdistimet ja lämmittimet eivät puhalla ilmaa kaikkialle huoneeseen, jotkin alueet voivat jäädä kylmiksi ja sisältää edelleen epäpuhtauksia. Dysonin puhdistavat lämpöpuhaltimet sekoittavat ja kierrättävät ilmaa lämmittäen ja puhdistaen tasaisesti koko huoneen.[2]

Jotkin ilmanpuhdistimet ja lämmittimet käsittelevät vain niitä ympäröivää ilmaa

Dyson Pure Hot+Cool™ lämmittää ja puhdistaa koko huoneen.[2]

 

Nopea, turvallinen ja tehokas lämmitys

Positive Temperature Coefficient -levyt

Ilmanvahvistimen eteen sijoitetut itsesäätelevät keramiikkalevyt lämmittävät laitteesta poistuvaa ilmaa. Levyt käyttävät lämmetessään vähemmän sähköä  varmistaakseen, etteivät ne ylikuumene.

Termostaattiohjaus

Kun tavoitelämpötila on saavutettu, lämmitys kytkeytyy automaattisesti pois päältä energian säästämiseksi. Jos lämpötila alkaa laskea, lämmitys käynnistyy uudelleen lämpötilan ylläpitämiseksi.

 

 

Tehokas Air Multiplier™ -teknologia

Air Multiplier™ -teknologia siirtää yli 290 litraa ilmaa sekunnissa tasaisesti ja tehokkaasti, jonka ansiosta puhdistettu ilma kiertää kaikkialla huoneessa.[3]

Kaksi ilmavirtaustilaa

Laitteessa on kaksi erillistä aukkoa, joten se voi puhaltaa ilmaa etu- tai takaosasta. Venttiilimekanismi liikuttaa ilmanvahvistimen kaaren sisäpuolella olevaa pyörivää ohjauslevyä ilmavirran suunnan vaihtamiseksi.

 

Puhallus eteen

Laitteen etuosasta puhalletaan voimakkaasti jäähdyttävää, puhdistettua ilmaa.

Hajautettu puhallus

Laitteen takaosasta puhalletaan hajautettua ilmaa 45˚ kulmassa.