Peruuttamisoikeudesta | fi.Dyson.com

Ilmoitus peruuttamisoikeudesta


  1. Sinulla on oikeus peruuttaa tämä Sopimus 30 päivän* kuluessa ilman erityistä perustetta.
  2. Peruuttamisoikeutesi lakkaa 30 päivän kuluttua Tuotteiden vastaanottopäivästä.
  3. Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi, sinun tulee ilmoittaa meille kirjallisesti päätöksestäsi peruuttaa tämä Sopimus esimerkiksi lähettämällä meille selkeä peruuttamisilmoitus sähköpostitse tai postitse. Voit käyttää ohessa olevaa peruuttamisilmoituspohjaamme, mutta se ei ole pakollista. .
  4. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi määräajassa on riittävää, että lähetät peruuttamisilmoituksesi meille ennen kuin peruuttamisoikeuden määräaika on kulunut loppuun.
  5. Peruuttamisilmoituksessasi on oltava tilauksesi viitenumero (esim. 1-1234567) tai sukunimesi ja postinumerosi, jotta voimme tunnistaa tilauksesi. Peruuttamisilmoituksessasi on myös oltava puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä, ja mikäli ilmoitus lähetetään postitse, myös allekirjoitus.
  6. Voit lähettää peruuttamisilmoituksesi sähköpostitse, faksilla tai postitse seuraavia yhteystietoja käyttäen:

   S-posti: help@fi.dyson.com
   Puh: 0800 07020
  1. Peruuttamisilmoituksesi katsotaan lähetetyksi sinä päivänä, jona se on postitettu tai jona peruuttamisilmoitusta koskeva sähköpostiviesti on lähetetty.
  2. Sinun on palautettava ostamasi Tuotteet omalla kustannuksellasi ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun olet lähettänyt Sopimuksen peruuttamista koskevan ilmoituksesi Dysonille. Olet noudattanut määräaikaa, jos lähetät Tuotteet ennen kuin 30 päivän määräaika on kulunut umpeen.
  3. Huomioithan, että jos et pidä palautettavista Tuotteista asianmukaista huolta, niin Dyson pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautettua Tuotetta tai oikeuden vähentää vahinkoa vastaavan määrän palautettavasta maksusta.
  4. Mikäli peruutat tämän Sopimuksen, palautamme sinulle kaikki Dysonille suorittamasi maksut mukaan lukien toimituskulut, jotka ovat aiheutuneet Tuotteen toimittamisesta Dysonilta sinulle.
  5. Palautamme suorittamasi maksun ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään:
   • 30 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille päätöksestäsi peruuttaa Sopimus tai
   • kun olet palauttanut sinulle toimitetut Tuotteet tai toimittanut meille vahvistuksen siitä, että Tuotteet on palautettu.
  6. Palautamme suorittamasi maksun sinulle samalla tavalla kuin suoritit alkuperäisen maksusi, jollet ole erikseen sopinut kanssamme muusta palautustavasta. Joka tapauksessa, maksun palautuksesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Voimme pidättäytyä maksun palauttamisesta kunnes olemme vastaanottaneet palautettavat Tuotteet tai kunnes olet toimittanut meille vahvistuksen Tuotteiden lähettämisestä meille.

   * Dyson tarjoaa asiakkailleen oikeuden peruuttaa tilauksensa tietyistä tuotteista, enintään 100 päivää tilauksensa vastaanottamisen jälkeen, tämä ei vaikuta kuitenkaan muihin peruuttamisoikeuksiisi.