Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
dyson cyclone v10

Teho riittää poistamaan karvat kotoasi

dyson cyclone v10 -imuri suoravetosuulakkeella

Pentukoiran karvoista pinttyneeseen likaan.

Dyson-imureissa yhdistyy voimakas imuteho ja erikoissuulakkeet, joilla poistat lemmikkien karvat, pölyn ja lian kotoasi.

Lika ei pysähdy ovellesi.

Poimii piilossa olevan pölyn.

Dyson Root Cyclone™ -teknologia tuottaa voimakkaita keskipakoisvoimia, jotka lennättävät lian ja pölyn suoraan pölysäiliöön. Tehokkaan jälkisuodattimen ansiosta mikroskooppiset allergeenit lemmikkien karvoista ja hilseestä jäävät imuriin, jolloin kotisi huoneilma pysyy puhtaampana.

Pitää kovat lattiapinnat puhtaina. Vaikkei lemmikkisi pitäisikään.

Suulakkeen pehmeällä ja kudotulla nailonpinnalla päällystetty rulla sieppaa isoimmat roskat ja antistaattiset hiilikuitusäikeet poistavat hienojakoisen pölyn.

Muuttuu rikkaimuriksi. Poistaa lian, kaikkialta.

Dysonin johdottomat imurit muuttuvat hetkessä varsi-imurista rikkaimuriksi. Suulakkeet ja lisätarvikkeet yhdistyvät suoraan varteen tai laitteeseen, jotta ulotut helposti sekä korkeisiin että mataliin paikkoihin. Joten lemmikkieläinten karvat eivät ole turvassa missään.

Puree, muttei hauku.

Dyson-digitaalimoottorit johdottomissa imureissamme ovat pieniä ja kevyitä – mutta todella voimakkaita. Yhdessä moottoroitujen suulakkeiden ja lisätarvikkeiden kanssa ne on suunniteltu poistamaan likaa, lemmikkien karvoja ja allergeeneja kaikilta lattiapinnoilta.

Suulakkeet lemmikkitalouksiin.

 • Tangle-free-turbiinisuulake.
  Kehitimme ensimmäisen turbiinisuulakkeen, joka ei sotkeudu. Sen vastakkain pyörivät harjakset poistavat karvat matoista ja verhoiluista.

  Se sisältyy kaikkiin Dyson Animal -sarjan imureihin. Ja se on saatavana myös erikseen.

 • Lemmikkisuulake.
  Poista ongelmalliset lemmikkien karvat alkulähteiltä. Joustavat, kulmikkaat harjakset keräävät irtokarvat, kun ne harjaavat koirasi turkkia ja vetäytyvät sisään liipaisinta painettaessa, jotta saat kerättyä karvat ja allergeenit suoraan ilmavirtaan.

  Kehitetty aikuisille koirille, joilla on keskipitkät tai pitkät karvat. Saatavana myös erikseen.

 • Minikokoinen jäykkäharjaksinen harja.
  Tunkeutuu maton nukkaan ja irroittaa kuolleet ihosolut ja kuivuneen lian. Jäykät, taivutetut harjakset luovat heiluvan liikkeen, joka irrottaa lian maton nukasta suoraan ilmavirtaan.

  Sopii täydellisesti sekä kodin että auton puhdistukseen. Saatavana myös erikseen.

 • Sertifioitu astma- ja allergiaystävällinen™
  Insinöörimme työskentelevät yhdessä mikrobiologien kanssa poistaakseen aiempaa enemmän allergeeneja. Joten yhä useammat laitteemme ovat allergiasta kärsivien Asthma & Allergy Foundation of America -järjestön hyväksymiä. Löydät logon tuotteita selatessasi.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä

Certifierad för asthma & allergy friendly och astma & allergy friendly symbolen och certifiering är registrerade varumärken från Allergy Standard Limited och Asthma and Allergy Foundation of America.