Tekniikka| Dyson Cyclone V10 Johdottomaan imuriin.

Tutustu
Dyson Cyclone V10™

Klikkaa jokaista välilehteä saadaksesi lisätietoja

Tekniikka

Innovatiivista teknologiaa.

Dyson V10-digitaalimoottori.

Pieni, kevyin ja silti tehokkain pölynimurimoottori, jonka Dyson on koskaan valmistanut. Sen keraaminen akseli poltetaan 1 600 °C:ssa, mikä tekee siitä kolme kertaa terästä kestävämmän mutta silti puolet kevyemmän. Siipipyörä on siirretty moottorin edestä taakse ja aksiaalivirtaus imee sisään viileämpää ilmaa, mikä vähentää kuumenemista ja mahdollistaa sen, että moottori pyörii jopa 125 000 kierrosta minuutissa. Tämä tuottaa perässä vedettävän imurin kaltaisen imutehon.¹

¹Imuteho testattu EN 60312-1-standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti varren ja letkun osalta  roskasäiliön ollessa ladattuna täyteen, kun imuria käytetään maksimitehotilassa.

maailmanlaajuista patenttia tai vireillä olevaa patenttia, jotka koskevat Dyson Cyclone V10™ -tekniikkaa.

G-voima, jonka jokainen laitteen 14 syklonista synnyttää.

kerrosta paperinohuita laminoituja teräslevyjä, jotka synnyttävät moottoria pyörittävän magneettikentän.

”Ainutlaatuiset keksinnöt erottavat Dysonin muista. Syklonit tuottavat 79 000 g:n voiman erotellakseen pölyn. Innovatiiviset digitaalimoottorit ovat pienempiä, nopeampia ja tehokkaampia kuin muut. Keksinnöistä on tullut meille pakkomielle. Siksi muut laitteet eivät vaan toimi samalla tavalla kuin Dysonin imurit.”

James Dyson - Insinööri

14 syklonia.

Yli 79 000 g:n voiman tuottava imuri sinkoaa mikroskooppiset hiukkaset – kuten siitepölyn ja jopa bakteerit – roskasäiliöön. Koska 14 syklonin sarja on järjestetty samankeskisesti laitteen keskusakselin ympärille, ilma virtaa sen läpi tehokkaammin. Syklonien kaventuessa ilma kiihtyy 45 mph:n nopeudesta 120 mph:n nopeuteen ja luo keskipakoisvoiman, joka vangitsee pienhiukkaset.

7 kennon energiatiheä akku.

Dyson Cyclone V10™ -imurin litium-ioniakussa on yksi kenno enemmän kuin Dyson V8™ -imurin akussa, joten se käy suuremmalla jännitteellä ja tuottaa suuremman tehon. Koska jokainen seitsemästä suurtehoisesta nikkeli-kobaltti-alumiinikatodista on vähän aiempaa pienempi, laite on yhtä kevyt kuin aiemminkin. Integroidun LED-järjestelmädiagnostiikan ja korkeusanturien ansiosta laite optimoi suulakkeen tehon aina automaattisesti. Siksi imuteho ei heikkene.

Virtaviivainen kokoonpano. 20% kasvattaa imutehon.²

Moottori, roskasäiliö ja syklonit on aseteltu virtaviivaisesti peräkkäin niin, että ilma imeytyy suulakkeesta sykloneihin suorassa linjassa. Tähän on yhdistetty aiempaa tehokkaampi Dyson V10 -digitaalimoottori, mikä kasvattaa imutehon 150 wattiin. Se on 20 % enemmän kuin Dyson V8™ -imurissa.

Dyson V8™ vacuum

Dyson Cyclone V10™ vacuum

²20% more suction power than the Dyson V8™ vacuum.

Koko järjestelmän suodatus.

Syklonikokoonpanoa ympäröi ilmanpitävä tiiviste, ja uudenaikaisen suodattimen ympärillä on paineistettu kumitiiviste. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä on täysin tiivis eivätkä pöly, allergeenit ja bakteerit pääse vuotamaan takaisin huoneilmaan. Tämän ansiosta imuri vangitsee 99,97% epäpuhtauksista ja jopa 0,3 mikronin kokoisista pölyhiukkasista puhaltaen ulos ilmaa, joka on hengitysilmaasi puhtaampaa. 3 Moottorin suodatin ja sitä edeltävä suodatus on yhdistetty samaan yksikköön, mikä tekee huoltamisesta helpompaa.

³Testattu EN 60312-1-standardin kohdan 5.11 mukaisesti. Testattu maksimitehotilassa.

Suunniteltu hiljaiseksi.

Aerodynaaminen moottorikotelo säätelee ilmavirran kulkua moottorin ympäri ja vähentää äänekästä turbulenssia. Muut ominaisuudet vahvistavat hiljaista vaikutelmaa: kotelossa on käytetty tärinää vaimentavaa materiaalia, moottorin suodatin hiljentää äänet ja vaimenninlevy vähentää melua entisestään peittämällä äänilähteen taakseen.