My Dyson V10 | Dyson Cyclone V10 Johdottomaan imuriin.

Tutustu
Dyson Cyclone V10™

Klikkaa jokaista välilehteä saadaksesi lisätietoja

My Dyson V10

Näin saat eniten irti Dyson Cyclone V10™-pölynimuristasi

Dyson Cyclone V10™ -pölynimurisi on varustettu ominaisuuksilla, jotka takaavat tehokkaan ja häiriöttömän puhdistuksen. Varmistaaksemme, että et jää paitsi mistään vinkeistä, löydät alapuolelta kaiken tarvitsemasi tiedon saadaksesi laitteestasi kaiken irti.

Näin käytät imuriasi

Uusi säiliöntyhjennys

Uusi linjakas kokoonpanomme mahdollistaa 'kohdista ja laukaise' -säiliöntyhjennyksen - kohdistaen lian ja roskat hygieenisesti suoraan roskasäiliön uumeniin. Se on helppoa ja nopeaa tyhjentämällä roskasäiliön heti, kun roskaa on kertynyt MAX-tasoon asti.

Pidempi käyttöaika

Laitteesi toimitetaan maksimaalisella imuvaihtoehdolla. Käyttöaika vaihtelee mallista ja valitusta suuttimesta riippuen, mutta voit valita imuvaihtoehdon 1 saadaksesi pisimmän käyttöajan.

Helppotavoitteinen telakka

Säilytystelakka voidaan kiinnittää seinään pitääksesi pölynimurisi helposti saatavilla, kun se on latauksessa. Lataus siivousten välillä on helppo tapa ylläpitää maksimaalista käyttöaikaa. Älykkään latauksen ansiosta laite ei ylikuumene.

Suoravetosuulake

Käytetään kaikenlaisilla lattioilla. Edistyksellisten matonpuhdistusominaisuuksien ansiosta suulake ulottuu mattoon syvälle poistaen siitä pölyn, lemmikkien karvat ja jopa pinttyneen lian.

Pehmeä rullasuulake

Suunniteltu erityisesti kovien lattioiden puhdistukseen. Suulake kerää pienet ja isot roskat samanaikaisesti, joten voit huoletta puhdistaa sillä hyvin roskaisenkin alueen.

Valitse oikea suutin tehtävän mukaan

Dyson Cyclone V10™ -pölynimurisi mukana tulee setti erityissuuttimia, jotka on tarkoitettu lian poistamiseen kaikkialta kodistasi. Ne voidaan laittaa paikalleen ja poistaa helposti pikakiinnityksen ansiosta.

Moottoroitu miniturbiini

Käytä tätä työkalua käsikäyttöisenä mallina poistaaksesi likaa hankalista paikoista, kuten portaista tai auton sisältä. Ihanteellinen suutin lemmikkien karvoille ja pinttyneelle lialle.

Yhdistelmäsuutin

Paina vapautushakasta muuntaaksesi suuttimen pölyharjaksi. Voidaan käyttää joko varressa tai käsikäyttöisenä mallina ilmanvaihtoventtiilien, pöytien pintojen, auton takakontin ja portaiden puhdistukseen.

Rakosuutin

Sopii varrellisena tai käsikäyttöisenä mallina roskien poistamiseen nurkista ja kapeista paikoista. Tällä suuttimella puhdistat jalkalistat, taululistat ja tyynyjen välit.

Dyson-laitteesi huoltaminen on yhtä tärkeää meille kuin se on sinullekin

Vieraile YouTube-kanavallamme saadaksesi vinkkejä suodattimen pesuun, harjasi puhdistamiseen ja paljon muuhun. Tai voit keskustella kanssamme myös suoraan ottamalla meihin yhteyttä alla ilmoitettujen kanavien kautta.

Minkälainen oli ensimmäinen kokemuksesi?