Dyson Lightcycleᵀᴹ -Työvalaisin| Yleistietoa| fi.dyson.com
Free delivery icon

Ilmainen toimitus

Vapaa 2 vuoden takuu


Tuottaa oikean tyyppisen valon oikeaan aikaan päivästä.

Seuraa älykkäästi paikallista päivänvaloa. Laadukasta valoa, joka kestää 60 vuotta.1

"Päivänvalon värin ja kirkkauden muuttuva spektri vaikuttavat elimistöömme. Uusi valaisimemme mukautuu olinpaikkasi päivänvalon mukaan."

Jake Dyson, Chief Lighting Engineer

Laadukasta valoa, joka kestää vuosikymmeniä

Jos LED-lampuilla ei ole riittävää jäähdytystä, ne voivat kuumentua nopeasti, mikä aiheuttaa himmenemistä ja värin muuttumista. Lightcycle™-työvalaisin hyödyntää Heat Pipe -teknologiaa, joka jäähdyttää LED-lamput tehokkaasti ja suojaa valon laatua 60 vuoden ajan1. Näin se voi säätää luotettavasti väriään ja kirkkauttaan.

Säätyy älykkäästi kellonajan, ikäsi ja tehtäväsi mukaan.

Katso, kuinka Lightcycle™ -työvalaisin seuraa, aistii ja mukauttaa valoa tuottaen optimaalisen valaistuksen läpi koko päivän.

Saatamme viettää jopa 90 % ajastamme sisätiloissa.2 Heikko valaistus saattaa vaikuttaa silmiimme ja jopa yleiseen hyvinvointiimme.3

Lightcycle™-työvalaisin on suunniteltu parantamaan näön tarkkuutta3

Vaikka et ehkä huomaisi, heikko, häikäisevä tai välkkyvä valaistus saattaa rasittaa silmiä4. Lightcycle™-työvalaisin tuottaa yli 1 000 luksin kirkkauden suojaten samalla häikäistymiseltä matalalla optisella välkkeellä5 – mikä ylittää opiskeluun suositeltavat arvot.3

Seuraa päivänvaloa. Oikea valo oikeaan aikaan päivästä.

Toisin kuin useimmat muuttumattomana pysyvät valaisimet, Lightcycle™-työvalaisin säätää värin lämpötilaa ja kirkkautta päivänvalon mukaan. Se säätää sinisen valon määrää suhteessa paikalliseen päivänvaloosi, eli tuottaa oikean valaistuksen kuhunkin aikaan päivästä.

Korjaa kirkkauden automaattisesti ikäsi mukaan

Vanhentuessamme silmälihaksemme heikkenevät ja linssit jäykistyvät, joten tarvitsemme jopa neljä kertaa enemmän valoa.3 Lightcycle™-työvalaisin säätyy automaattisesti tuottaen ikääsi suositellun kirkkauden.

Oikea valaistus sormenpäidesi ulottuvilla

Mukautettu valaistus on mahdollista Dyson Link -sovelluksella.6 Se kommunikoi jatkuvasti valaisimen kanssa ja säätää sitä sijaintisi ja päivittäisten toimiesi mukaan.

Lataa Dyson Link -sovellus