Dyson Lightcycleᵀᴹ työvalaisin | Teknologia | Fi.dyson.com

"Jotkut valaisimet vaurioituvat ja kuluvat loppuun nopeasti. Halusin kehittää valaisimen, jolle ei tapahdu niin."

Jake Dyson, Chief Lighting Engineer.

Free delivery icon

Ilmainen toimitus

Vapaa 2 vuoden takuu

Heat Pipe -jäähdytysteknologia.

Säilyttää valon laadun 60 vuoden ajan.1

Kun LED-lamput ylikuumenevat, ne himmenevät ja haalistuvat. Dysonin insinöörit ratkaisivat tämän ongelman käyttämällä satelliiteissa usein käytettyä teknologiaa. Kuparinen tiivistetty tyhjiöputki ohjaa lämmön pois. Sisällä oleva vesitippa höyrystyy jakaen lämpöä putkeen veden kondensoituessa ennen sen palaamista LED-lamppuihin kapillaari-ilmiön avulla. Tämä on taukoamaton jäähdytyskierto, joka ei vaadi energiaa.

Dysonin päivänvalon algoritmi. Seuraa
päivänvaloa kaikkialla, milloin tahansa.

Päivänvalon määrä muuttuu jatkuvasti ja vaihtelee sijainnin mukaan. Me kehitimme ainutlaatuisen ajan, päivämäärän ja GPS-signaalin yhdistävän algoritmin päivänvalon värilämpötilan ja kirkkauden laskemiseen missä tahansa maailmassa. Ohjelmiston validoinnissa käytettiin yli miljoonasta sää- ja ilmastomittauksesta valittuja tietoja.

Älykäs optinen pää.
Muuttaa tiedot dynaamiseksi valaistukseksi.

32-bittinen mikroprosessori tulkitsee päivänvalotietoja koko ajan ja ilmoittaa ne optiselle ajurille dynaamista värin säätämistä varten. Kolme lämmintä ja kolme viileää LED-lamppua simuloivat päivänvalon värilämpötilaa 2 700 ja 6 500 kelvinin välillä. Väri-indeksin ollessa yli 90 valaisin tuottaa värisävyjä, jotka ovat erittäin lähellä päivänvaloa.

Värinsekoituskammio.
Luo yhtenäisen korkeatasoisen valon.

PMMA-diffuusiokalvon jakama heptagonaalinen heijastin sekoittaa valon tasaisesti ja auttaa luomaan yksittäisen valonlähteen ja korkealaatuiset varjot. Alempi heijastin on suunniteltu suojaamaan silmiä häikäisevältä valolta ja kohdistamaan valon yhtenäiseksi valaistukseksi (0,7 yhtenäisyys).

Dyson Link -sovellus.2
Mukauttaa valon tuottamisen.

Dyson Link -sovellus välittää jatkuvasti tietoa valaisimen MCU-yksikköön dynaamista valon säätämistä varten – 60 sekunnin välein lähetettävistä päivänvalotiedoista manuaalisesti syötettyihin tietoihin, joiden avulla valaisimen asetuksia voi säätää tarkemmin ja omien mieltymysten mukaan.