Dyson Cyclone V10 | Imuri lemmikkieläinten hiuksiin

Suunniteltu koteihin,
joissa on lemmikkieläimiä Parempi imuteho kuin missään muussa johdottomassa pölynimurissa.1

 

1Testattu ASTM F558:n mukaan, langattomien imureiden kärkimarkkinoita vastaan.

Free delivery

Ilmainen toimitus

2 year guarantee

Ilmainen 2 vuoden takuu

Syväpuhdistavaa tehoa

Lemmikkieläimet pitävät asioiden tutkimisesta. Mutta niiden tassunjäljet, karvat ja kuollut iho saattavat jättää jälkeensä sotkua ja allergeeneja. Dysonin digitaalinen moottori V10 pyörii jopa 125 000 kierrosta minuutissa, mikä luo voimakkaan imutehon. Joten Dyson Cyclone V10™ -pölynimurilla on kyky puhdistaa syvältä siellä, missä lemmikkieläimesi vain liikkuvatkin.

Kerää roskat lemmikkieläintesi jäljiltä

Allergeenit, kuten lemmikkieläinten hilse, virtsa ja sylki, yhdessä pölyn ja siitepölyn kanssa voivat kulkeutua lemmikkieläinten karvojen mukana. Niitä saattaa kerääntyä seinille, huonekaluihin, vaatteisiin ja muille pinnoille ja ne voivat säilyttää tehonsa useita kuukausia. Dyson Cyclone V10™ -pölynimuri antaa sinulle voimaa poistaa kaikki lemmikkieläintesi karvat kotisi joka nurkasta.
Free delivery

Ilmainen toimitus

2 year guarantee

Ilmainen 2 vuoden takuu

Tunkeutuu syvälle mattoihin

Koska moottori on harjavarren sisäpuolella, Suoraveto-suulake työntää nylon-harjakset maton sisään poistaakseen syvällä olevan lian.

Puhdistaa kovat lattiat

Soft roller -suulake on peitetty nylonilla, minkä ansiosta se sieppaa suuremmat roskat, kun taas antistaattiset hiilikuitufilamentit poistavat hienomman pölyn.

Poistaa lemmikkieläinten karvat

Missä lemmikkieläimet sitten hiippailevatkin mielellään, niin Mini-moottoroitu työkalu nostaa ja poistaa karvat verhoilusta.

Kehittynyt syklonitekniikka

14 syklonia tuottaa jopa 79 000 g:n voiman singotakseen mikroskooppiset hiukkaset roskasäiliöön. Joten kuollut iho ja allergeenit joutuvat roskasäiliöön eivätkä vaatteisiin ja huonekaluihin.

Lemmikkieläinten
hilse

Kuolleet
ihosolut

Siitepöly

Free delivery

Ilmainen toimitus

2 year guarantee

Ilmainen 2 vuoden takuu

Pääsee joka paikkaan, mihin lemmikkieläimetkin. Ja sellaisiinkin paikkoihin, mihin eläimet eivät pääse.

Johdottomana ja Dyson-muotoillulla työkaluillaan Dyson Cyclone V10™-pölynimuri on suunniteltu ulottumaan sinne, tänne ja joka paikkaan.

Poistaa allergeenit

Proteiinit, joita on lemmikkieläinten virtsassa, syljessä ja hilseessä, saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita. Dyson Cyclone V10™ -pölynimurin konekokonaisuuden. suodatinjärjestelmä sieppaa 99,97 % hiukkasista, jotka ovat niinkin pieniä kuin 0,3 mikronia.²

2Tested against ASTM F1977-04, tested in MAX mode.

Dysonilla on suurin valikoima sertifioituja astma- ja allergiaystävällisiä laitteita

Mikrobiologimme työskentelevät tiiviisti insinööriemme kanssa allergeenien poistamiseksi ilmasta laitteiden avulla. Tämän vuoksi astma- ja allergiaystävällisten laitteiden valikoima on meillä suurin, ja käyttämämme teknologia on ASL:n (Allergy Standard Limited) hyväksymä.

ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY and ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY LOGO are Trademarks of ALLERGY STANDARDS LIMITED. The airmid healthgroup ltd name and logo are Trademarks of AIRMID HEALTH GROUP LIMITED.

Sotkuton säiliön tyhjennys

Lemmikkieläimesi saattaa siirtää karvoja ja muita epäpuhtauksia paikasta toiseen, levittäen allergeeneja.