Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Woman curls her hair with Dyson Airwrap styler.

Opi muotoilemaan hiukset ilman liiallista kuumuutta Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteella

Kiharra, silota tai kuivaa hiukset tai luo niihin laineita Dysonin muotoilulaitteella ja siihen kehitetyillä lisäosilla. Seuraa käyttöoppaitamme ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla ilman, Coanda-ilmiön ja erilaisten lisäosien avulla. Ilman liiallista kuumuutta.

Näin muotoilet hiuksiin kiharoita ja laineita

Muotoile hiukset Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteella luoden täydellisiä kiharoita ja laineita barrel-osilla, jotka on suunniteltu sopimaan omaan hiustyyppiisi ja haluamaasi kampaukseen. Seuraa oppaitamme ja opi muotoilemaan hiukset luodaksesi erilaisia hiustyylejä.

 • Tuuheat kiharat

  Muotoile pidempiin hiuksiin pehmeät, tuuheat kiharat tai laineet. Aloita muotoileminen märkiin hiuksiin ja kuivaa ne kosteiksi Firm smoothing -harjalla. Vaihda sitten harja 40 mm pituisiin barrel-osiin ja vie hiussuortuvien päät kohti nuolia. Näin hiukset pääsevät kiertymään barrel-osan ympärille. Liikuta muotoilulaitetta hitaasti kohti päätä kiertämättä sitä ja pidä paikallaan, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Viimeistele muotoilu käyttäen kylmää ilmaa n. 10 sekunnin ajan, jotta kiharat asettuvat muotoonsa.

 • Laineikas olkapituinen kampaus

  Muotoile polkkatukkaasi tuuheutta ja rakennetta. Airwrap 40 mm barrel -osilla loihdit lyhyisiin tai keskipitkiin hiuksiisi pehmeitä, väljiä kiharoita tai laineita. Aloita muotoileminen kuivaamalla märät hiukset kosteiksi pre-styler-lisäosan avulla. Muotoile sitten otsatukka pienellä Firm smoothing -harjalla. Käytä seuraavaksi 40 mm barrel-osia kiertäen hiuksia niiden ympärille ja jatka, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Vaihda välillä barrel-osien suuntaa luonnollisen ilmeen aikaansaamiseksi.

 • Klassiset kiharat

  Luo ja paranna pieniä, klassisia kiharoita tehden niistä erittäin tuuheita. Aloita muotoileminen kuivaamalla märät hiukset kosteiksi pre-styler-lisäosan avulla. Käytä sitten 20 mm Airwrap™ barrel -osaa vieden hiussuortuvien päät kohti muotoilulaitetta ja anna niiden kiertyä barrel-osan ympärille. Liikuta Dyson Airwrap™ -muotoilulaitetta kohti päätä kiertämättä ja pidä sitä paikallaan, kunnes hiukset ovat kuivuneet.

Rennot kiharat

Muotoile helposti hiuksiisi pehmeät, luonnolliset ja rennot kiharat. Käytä pre-styler-lisäosaa kuivataksesi märät hiukset kosteiksi. Kiinnitä sitten laitteeseen 30 mm barrel-osa ja vie hiuslatvat lisäosaan. Liikuta muotoilulaitetta hitaasti kohti päätä kiertämättä sitä. Pidä laitetta paikallaan, kunnes hiukset ovat kuivuneet, ja asettele kiharat muotoonsa käyttäen kylmää ilmaa n. 10 sekunnin ajan. Vedä sormet kiharoiden läpi saadaksesi kampaukseesi rennon ilmeen.

Rantalaineet

Muotoile pitkiin hiuksiisi luonnolliset rantalaineet, joissa on upea rakenne. Aloita muotoileminen kuivaamalla märät hiukset kosteiksi pre-styler-lisäosan avulla, käyttäen suurinta ilmavirtausta ja korkeinta lämpötilaa. Muotoile sitten hiukset 30 mm pituisilla barrel-osilla luodaksesi hiuksiisi väljät rantalaineet. Seuraa nuolia ja kierrä hiussuortuvat käsin barrel-osan ympärille, yksi suortuva kerrallaan. Pidä latvat poissa muotoilulaitteesta, kunnes hiukset ovat kuivuneet.

Pehmeät kiharat

Muotoile pitkiin hiuksiisi pehmeitä ja tuuheita kiharoita ja laineita. Aloita muotoileminen kuivaamalla märät hiukset lähes täysin kuiviksi pre-styler-lisäosan avulla. Käytä sitten 40 mm barrel-osia luodaksesi hiuksiisi pehmeät kiharat. Vaihda kiharrettaessa välillä suuntaa luonnollisen ilmeen saavuttamiseksi. Viimeistele muotoilu vetämällä sormet varovasti kiharoiden läpi.

Nainen kihartaa hiuksiaan Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteella.

6 vaihetta kestävien kiharoiden luomiseen ilman liiallista kuumuutta

1. Aloita kosteilla, pyyhekuivilla hiuksilla.

2. Käytä 20 mm, 30 mm tai 40 mm Airwrap™ barrel -osia.

3. Valitse korkea lämpötila ja voimakas ilmavirta.

4. Jatka 15 sekunnin ajan tai kunnes hiukset ovat täysin kuivat ennen kuin kytket laitteen virran pois.

5. Viimeistele kiharat kylmällä ilmalla 5–10 sekunnin ajan.

6. Lisää muotoilutuotetta, kuten hiussuihketta, tehdäksesi kiharoista mahdollisimman kestävät.

Näin muotoilet hiukset sileiksi ja tuuheiksi

Katso kuinka saat sileämmän kampauksen tai enemmän tuuheutta eri hiustyypeille suunniteltujen erikoisharjojen avulla. Dyson Airwap™ -muotoilulaitteen coanda-ilmiön ja erilaisten harjaosien avulla voit muotoilla hiuksesi ilman liiallista lämpöä ja saada niistä kiiltävän suorat sekä elegantisti muotoillut.

 • Kiiltävät ja suorat

  Muotoile ohuet hiukset siten, että niistä tulee sileät, kiiltävät ja pehmeän tuntuiset. Aloita muotoileminen pyyhekuiviin hiuksiin ja kiinnitä Soft smoothing -harja Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteeseen. Harjaa läpi kaikki hiukset, kunnes ne ovat kuivuneet täysin. Muotoile latvat kääntämällä harjaa. Tehdäksesi kampauksesta kestävän käytä kylmää ilmaa viimeistelyvaiheessa. 

 • Silota ja muotoile

  Muotoile ohuet, lyhyet hiukset vaivatta. Käytä kosteisiin hiuksiin pientä Soft smoothing -harjaa ja harjaa sillä läpi kaikki hiukset. Nosta hiusosioita ylöspäin luodaksesi hiuksiisi tuuheutta. Muotoile kampaus kääntämällä harjan päätä latvojen kohdalla. Viimeistele muotoilu käyttäen kylmää ilmaa noin 10 sekunnin ajan.

 • Tuuheutta ja rakennetta

  Näin muotoilet ja nostatat hiuksesi luoden niihin luonnollista tuuheutta ja runsaasti rakennetta. Kiinnitä Round volumising -harja Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteeseen ja muotoile pyöreällä harjalla, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Aloita muotoilu hiuspohjasta ja nosta hiusosioita ylöspäin luodaksesi kampaukseesi luonnollista tuuheutta.

Silota ja kesytä

Näin muotoilet hiuksiisi sileämmän ja suoremman kampauksen. Jos hiuksesi ovat lyhyet ja hieman paksummat, saat niihin upean ilmeen pienellä Firm smoothing -harjallamme. Aloita muotoileminen kuivaamalla märät hiukset kosteiksi pre-styler-lisäosalla. Käytä sitten pientä Firm smoothing -harjaa otsatukan muotoiluun ja harjaa sillä lopuksi läpi kaikki hiukset.

Sileät ja suorat

Muotoile paksumpiin hiuksiin sileä ja elegantti kampaus hiuspohjasta latvoihin saakka.  Kiinnitä muotoilulaitteeseen Firm smoothing -harja ja aloita muotoileminen pyyhekuiviin hiuksiin harjaamalla niitä hiuspohjasta latvoihin. Toista, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Käännä harjaa muotoillaksesi latvat ja luodaksesi hiuksiisi elegantin muotoilun.

Tuuhea olkapituinen kampaus

Näin muotoilet polkkatukkasi erittäin tuuheaksi. Aloita muotoileminen märkiin hiuksiin ja kiinnitä pieni Round volumising -harja Airwrap™-muotoilulaitteeseen. Muotoile otsatukka nostamalla sitä ja viimeistele käsittely käyttämällä kylmää ilmaa noin 10 sekunnin ajan saadaksesi muotoilusta erittäin kestävän. Vaihda sitten Round volumising -harjaan ja muotoile hiukset alhaalta ylöspäin tehdäksesi niistä tuuheat. Viimeistele muotoilu vaihtaen jälleen pieneen Round volumising -harjaan ja muotoile sillä latvat.

Dyson Airwrap™-styler - Complete

Kokonaisarvio

86% suosittelisi ystävälle

Incredible machine

Vahvistettu ostaja

Incredible machine, my wife loves it, curls have never been easier to make

Dyson Airwrap™ -styler - Complete Long

Muotoile ja kuivaa hiukset nopeasti ja tehokkaasti ilman äärimmäistä lämpöä.

Suunniteltu kaikille hiustyypeille, sopii pitkille hiuksille.

Sisältää 6 lisäosaa hiusten kihartamiseen, silottamiseen ja föönaamiseen.

Sisältää 9 lisäosaa ja tarviketta

Näytä kaikki Piilota Saat lisätietoja napsauttamalla
 • 30mm Airwrap™ long barrels

  30 mm: Airwrap™ -tyyliset liitteet luovat Coanda-efektin voimakkaiden kiharoiden luomiseen.

 • 40mm Airwrap™ long barrels

  40 mm: Airwrap™ -rullat luovat Coanda-efektin joustavien kiharoiden luomiseen.

 • Firm smoothing brush

  Luo suoremman tyylin, jossa on vähemmän särmiä ja vähemmän lentoteitä¹

 • Soft smoothing brush

  Luo hiuksiin sileän, föönatun viimeistelyn. Suunniteltu hellävaraiseksi päänahalle.

 • Round volumising brush

  Kehitetty antamaan veltoille, litteille hiuksille rakennetta.

 • Pre-styling dryer

  Tekee märistä hiuksista kosteat ja valmiit muotoiltaviksi.

 • Non-slip heat mat

  Laitteen turvalliseen sijoittamiseen muotoilun aikana ja sen jälkeen.

 • Suodattimen puhdistusharja

  Erityinen harja suodattimen helppoon puhdistamiseen.

Tällä hetkellä loppunut varastosta
499 €
Lisätietoja

Dyson Airwrap™-styler - Complete

Muotoile ja kuivaa hiukset nopeasti ja tehokkaasti ilman äärimmäistä lämpöä.

Suunniteltu kaikille hiustyypeille, sopii lyhyille ja olkapituisille hiuksille.

Sisältää 6 lisäosaa hiusten kihartamiseen, silottamiseen ja föönaamiseen.

Sisältää 9 lisäosaa ja tarviketta

Näytä kaikki Piilota Saat lisätietoja napsauttamalla
 • Firm smoothing brush

  Luo suoremman tyylin, jossa on vähemmän särmiä ja vähemmän lentoteitä¹

 • Soft smoothing brush

  Luo hiuksiin sileän, föönatun viimeistelyn. Suunniteltu hellävaraiseksi päänahalle.

 • Round volumising brush

  Kehitetty antamaan veltoille, litteille hiuksille rakennetta.

 • Pre-styling dryer

  Tekee märistä hiuksista kosteat ja valmiit muotoiltaviksi.

 • Säilytyskotelo

  Viimeistelty kellanruskeaksi, pehmustettu pehmeällä kankaalla ja varmistettu magneettilukolla.

 • Non-slip heat mat

  Laitteen turvalliseen sijoittamiseen muotoilun aikana ja sen jälkeen.

 • 30mm Airwrap™ barrels

  Airwrap™-muotoiluputket hyödyntävät Coanda-ilmiötä luoden runsaat kiharat.

 • 40mm Airwrap™ barrels

  40 mm Airwrap™-muotoiluputket hyödyntävät Coanda-ilmiötä luoden väljät kiharat.

 • Suodattimen puhdistusharja

  Erityinen harja suodattimen helppoon puhdistamiseen.

Tällä hetkellä loppunut varastosta
499 €
Lisätietoja
Woman using Dyson Airwrap smoothing brush

Lue lisää Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteesta

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä