Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Nainen suoristamassa hiuksiaan Dyson Corrale -suoristusraudalla

Dyson Corrale™ - suoristusrauta

Paranneltua muotoilua. Puolet vähemmän vaurioita.¹ Käytä johdollisena tai johdottomana.

Uraauurtava Dyson-teknologia

Kaikki Dyson Corrale™ -suoristusraudassa käytettävä teknologia on olemassa tietystä syystä – tarjotakseen korkealaatuisen suorituskyvyn. Energiatiheällä akulla varustettu, johdottoman suoristuksen mahdollistava laite on suunniteltu optimaalisen tasapainoiseksi kädessä pidettäessä.

Uraauurtava Dyson-teknologia

Kaikki Dyson Corrale™ -suoristusraudassa käytettävä teknologia on olemassa tietystä syystä – tarjotakseen korkealaatuisen suorituskyvyn. Energiatiheällä akulla varustettu, johdottoman suoristuksen mahdollistava laite on suunniteltu optimaalisen tasapainoiseksi kädessä pidettäessä.

Tarkkaa muotoilua, puolet vähemmän vaurioita¹

Joustavat kuparilevyt on muotoiltu keräämään hiukset, joten voit luoda saman muotoilun vähäisemmällä lämmöllä.

Tarkka lämmitysjärjestelmä

Mukautettu tuottamaan tarkkaa lämpöä.​

Älykäs lämmönsäätö

Määrittämäsi lämpötila ei pääse koskaan ylittymään, sillä levyjen lämpötila säätyyy 100 kertaa sekunnissa.

Johdotonta monipuolisuutta, johdollista suorituskykyä

Nauti johdollisen suoristusraudan lämmön suorituskyvystä – johdottomasti. Tämän tarjoaa tehokas 4-kennoinen litiumioniakku.

Kestävä viimeistely

Suunniteltu kestämään iskuja ja putoamisia.

Automaattinen, turvallinen virrankatkaisu

Kymmenen minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Turmaliinireunus

Turmaliinilla on ionisoivia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään staattisuutta.

Dyson Corrale -suoristusraudan ja tavanomaisen levytekniikan vertailu

Dyson Corrale™ -suoristusrauta taipuisilla levyillä, jotka muotoutuvat kerätäkseen hiukset yhteen

Taipuisat magnaanikupariseoksesta tehdyt levyt muotoutuvat hiustesi ympärille keräten ne yhteen. Tämän lisäohjauksen avulla luot saman tyylin vähemmällä lämmöllä - ja puolet vähemmillä vaurioilla.¹

 Kuva Dyson Corrale™ -suoristusraudasta avautumassa kaiken sisäpuolisen teknologiansa kanssa
Kuva Dyson Corrale -suoristusraudasta avautumassa ja näyttämässä kaiken sisäpuolisen teknologiansa

Suoristusrauta mullistavalla Dyson-teknologialla

Tarkkaa muotoilua, puolet vähemmän vaurioita¹

Suoristusraudan mangaanikupariseoslevyt on suunniteltu hiuksen leveyden mukaisesti. Corralen levyt taipuvat kerätäkseen hiukset yhteen niin, että voit muotoilla hiuksia vähemmällä lämmöllä.

Lähi-röntgenkuva anturijärjestelmästä

Älykäs ja hallittu lämmitysjärjestelmä

Elektronisten antureiden ja lämpöpintojen joustavaa yhteistyötä. Integroitu anturijärjestelmä säätelee levyjen lämpötilaa 100 kertaa sekunnissa varmistaen, ettei lämpötila koskaan nouse valitsemasi asetuksen yläpuolelle.

Johdotonta monipuolisuutta, johdollisen laitteen lämpöominaisuuksilla

Tehokas 4-kennoinen litium-ioniakku tarjoaa johdollisen suoristusraudan lämpöominaisuudet, johdottomasti. Älykäs akunhallintajärjestelmä valvoo ja hallitsee optimoitua lämmöntuottoa. 90% lataus vain 40 minuutissa.

Kaksi naista erilaisilla hiustyypeillä, molemmat kauniisti muotoiltuina

Vähemmän lämpöä, puolet vähemmän vaurioita.¹ Tyylistä tinkimättä.

Lämpötilan laskeminen tavallisessa suoristusraudassa saattaa vähentää vaurioita, mutta se vaikuttaa myös muotoiluun. Keräämällä hiukset yhteen taipuisat lämpölevyt mahdollistavat samanlaisen muotoilun vähemmällä lämmöllä. 50 % vähemmän vaurioita¹, vähemmän pörröisyyttä ja vähemmän sähköisyyttä.²

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Suoraan Dysonilta

Exclusive machines and offers

Dyson Corraleᵀᴹ -suoristusrauta Violetti/Musta

Lataustelakka ja matkapussi Dyson Corrale -suoristusraudan kanssa

Parempaa muotoilua monipuolisella suoristusraudalla ilman johtoa

Tehokas suoristaminen vaatii sekä lämpöä että aikaa. Dyson Corrale™ -suoristusrauta tarjoaa jopa 30 minuuttia johdotonta muotoilua³ johdollisen suoristusraudan lämpöominaisuuksilla. Latautuu täyteen vain 70 minuutissa. Ja jos tarvitset pidempää käyttöaikaa, liitä johto laitteeseen ja siirry hybridi-lataustilaan.

Muotoiluoppaat – Dyson Corrale™ -suoristusrauta

 • Nainen kierteisillä kiharoilla

  Luonnolliset kiharat suoristusraudalla

  Luo tuuheita ja kimmoisia kiharoita, jotka liikkuvat vapaasti. Jaa hiukset osioihin ja aseta Dyson Corrale™ -suoristusrauta vaakasuoraan hiussuortuvalle. Käännä suoristusrautaa 360° kasvoja kohti ja anna muotoilulaitteen liukua hiussuortuvan läpi. Kiharra kaikki hiukset ja älä unohda vaihdella kiharoiden suuntaa.

 • Rennot beach waves suoristusraudalla

  Luo rakenteikkaita laineita ja ilmava look. Pidä Dyson Corrale™ -suoristusrautaa vakaasuorassa hiussuortuvaa vasten ja käännä 360° kasvoista poispäin ja vedä laite hiusten läpi. Suorista sitten latvat luodaksesi aidon rantalookin. Käy läpi koko hiukset ja vuorottele kiharoiden suuntaa.

 • Beach waves otsatukalla

  Luo rakennetta ja luonnollisen näköiset laineet kaarevalla otsatukalla. Aloita yhdestä hiussuortuvasta ja käännä suoristusrautaa ensin sisäänpäin ja vedä sitten alaspäin noin 5 cm. Käännä sitten suoristusrautaa ulospäin ja vedä jälleen alaspäin 5 cm. Toista prosessi koko hiussuortuvalle ja jatka samalla tavalla käsitellen loputkin hiuksista.

 • Muotoile pehmeät, taipuisat latvat

  Luo suora tyyli, jossa on taipuisuutta ja liikkuvuutta latvoissa. Aloita hyvin föönatuilla hiuksilla, jotta saat tuuheutta tyvestä. Jaa hiukset osioihin ja aloita sitten niskasta ja vedä Dyson Corrale™ -suoristusrautaa hiusten läpi. Käännä suoristusrautaa 45° latvoissa luodaksesi kaunista taipuisuutta.  

 • Elegantit ja sileät hiukset Dyson Corrale™ -suoristusraudalla

  Vinkkejä ja ohjeita minkä tahansa hiustyypin muuttamiseksi hienostuneen sileäksi. Onko sinulla paksut tai kiharat hiukset? Suorista pienempiä hiusosioita kerrallaan saadaksesi parhaan lopputuloksen. Jos sinulla on ohuet ja hienot hiukset, suosittelemme suoristamaan kerralla suurempia hiusosioita. Käännä suoristusrautaa hieman latvoissa muotoillaksesi niitä.

 • Aaltoilevat laineet suoristusraudalla

  Luo tasaisen pehmeät ja virtaavat laineet glamour-lookin aikaansaamiseksi. Jaa hiukset osioihin ja ala vetää suoristusrautaa hiussuortuvan läpi. Kun olet puolimatkassa, käännä Dyson Corrale™ -suoristusrautaa 360° tehdäksesi kiharan. Muotoile kasvoja ympäröivät osiot eteenpäin ja käännä hitaasti suoristusrautaa 180°. Viimeiseksi harjaa kiharat saadaksesi glamouria tihkuvan lookin.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin suoristaa hiukseni, jos levyt ovat taipuisat?

Mangaania ja kuparia sisältävät lämpölevyt luovat juuri oikean määrän taipuisuutta kerätäkseen hiuksia paremmin hallittaviksi, sekä luovat tehokkaan suoristamisen edellyttämän jännitteen. Lopputuloksena saat parempaa muotoilua vähemmällä lämmöllä – ja siksi puolet vähemmän vaurioita¹. 

 

1. Lämpövaurioita mitataan hiusten vahvuudella, kun luodaan vastaava hiustyyli. Testattu taipuisat levyt vs. suorat levyt. 

Voinko laittaa tämän suoristusraudan suoraan laukkuuni käytön jälkeen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusrauta on varustettu lämpöeristetyllä matkapussilla, jossa voit kuljettaa suoristusrautasi laukussasi. Turvalukko mahdollistaa laitteen säilytykseen laittamisen heti käytön jälkeen.

Voinko ottaa tämän suoristusraudan mukaan lennolle, vaikka se on akkukäyttöinen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusraudassa on Flight-ready -toiminto joka katkaisee laitteen ja akun välisen yhteyden. Se on suunniteltu noudattamaan International Civil Aviation Organisation (ICAO) -järjestön sääntöjä.⁴ Varmista asia aina lentoyhtiöltäsi ennen lentoa ja pakkaa Dyson Corrale™ -suoristusrauta käsimatkatavaroihisi. Se toimii lisäksi yleisellä käyttöjännitteellä, joten saat ladattua sen myös ulkomailla. 

⁴Japanin tiukemmat säännöt tarkoittavat, että et voi lentää Japanin lentokentille tai poistua niiltä suoristusrauta mukanasi.

Kuinka paljon muotoiluaikaa akku antaa minulle?

Kun laite on ladattu täyteen, saat jopa 30 minuuttia johdotonta muotoilua3 Dyson Corrale ™ -suoristusraudalla. Tarkka muotoiluajan kesto riippuu  hiustyypistäsi ja muotoilutottumuksistasi. Täyteen lataaminen vie vain 70 minuuttia. Maksimoidaksesi muotoiluajan keston aseta tuote lataustelakkaan, kun se ei ole käytössä. LED-näyttö ja kuuluvat merkkiäänet kertovat, että laite latautuu normaalisti. 

Voit myös käyttää Dyson Corrale ™ -johdollista suoristusrautaa.

Suosittelemme aina aloittamaan laitteen käytön 100-prosenttisella latauksella, jotta käyttöaika on pisin mahdollinen.

Mihin lämpötilaan levyt lämpenevät? Mikä lämpötila vaaditaan parhaaseen suorituskykyyn? Voiko lämpötila vaurioittaa hiusta?

Dyson Corrale ™ -suoristusraudassa on kolme lämpötila-asetusta: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Ihanteellinen lämpötila muotoiluun riippuu hiustyypistäsi ja tyylistä, jonka haluat luoda. Liiallisen kuumuuden aiheuttamien vaurioiden mahdollisuus os sitä suurempi, mitä kuumemmalla lämpötilalla muotoilet hiuksiasi. Sen vuoksi suosittelemme, että aloitat muotoilun alhaisimmalla lämpötilalla ja nostat sitä tarvittaessa.

Dyson Corrale™ -suoristusraudan joustavien levyjen ansiosta saavutat saman tyylin vähemmällä kuumuudella ja puolet vähemmillä vaurioilla¹.

Miksi Dyson Corrale ™ -suoristusrauta on painavampi kuin mihin olen tottunut?

Tämä johtuu edistyksellisestä akkuteknologiasta. Suoristusraudassasi on tehokas nelikennoinen litiumioniakku, joka tarjoaa johdollisen ja johdottoman suoristusraudan lämpösuorituskykyä. Akun sijainti on valittu antamaan tasapainon tuntua suoristusrautaa kädessä pidettäessä, joten vaikka Dyson Corrale ™ -suoristusrauta painaa enemmän, sinulla on paras mahdollinen hallittavuus muotoillessasi.

Mitä vinkkejä on olemassa muotoiluun käyttäessäni Dyson Corrale ™ -suoristusrautaa ensimmäisen kerran?

Hiusten valmistelu: Ennen muotoilua varmista, että hiuksissa ei ole takkuja ja ne ovat täysin kuivat. Parhaan lopputuloksen saamiseksi jaa hiuksesi osioihin.

Lämpötila: Aloita keskitason lämpötilalla (185 °C) ja säädä sitä matalammaksi tai korkeammaksi riippuen hiustyypistäsi ja rakenteesta.

Hellitä ote: Hiuksesi kokoon keräävien pehmeiden levyjen ansiosta voit hellittää otettasi muotoillessasi ja antaa laitteen tehdä työn puolestasi.

Muotoilunopeus: Joustavien levyjen ansiosta voit muotoilla hiuksesi yhdellä hitaalla vedolla useiden nopeiden sijaan. Hidastaaksesi liikettäsi yritä käyttää 1 sekunti 3 senttimetriä kohden. Nopeus voi vaihdella riippuen hiustyypistä.

Osioiden koko: Ihanteellinen hiusosion koko riippuu hiustyypistäsi. Kokeile eripaksuisia osioita nähdäksesi, mikä sopii parhaiten sinulle. Jos sinulla on kiharaiset hiukset, aloita pienemmällä hiusmäärällä. Jos sinulla on ohuet hiukset, kokeile ottaa enemmän hiuksia, jotta saat laitteen liukumaan helpommin.

Hiussuortuvan sijainti: Saadaksesi parhaan hyödyn taipuisista levyistä varmista, että hiussuortuva on levyjen keskellä muotoilun aikana.

Muotoile latvat:  Jos sinulla on ohuet hiukset, voi olla hankalaa muotoilla latvat. Saadaksesi laitteen liukumaan sujuvammin, kokeile muotoilla juuret ja keskikohta ensin ja niiden jälkeen latvat, jolloin voit ottaa kerralla suuremman määrän hiuksia. Näin taipuisat levyt voivat kerätä yhteen hiussuortuvan.

Muotoilutuotteet: Viimeistele mieleisilläsi hiustuotteilla.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä

 • 1 Lämpövauriot on mitattu hiusten lujuudella, identtistä hiustyyliä luodessa. Testattu taipuisilla levyillä vs. kovat perinteiset levyt.
 • 2 Suora kuva-analyysi vs. käsittelemättömät hiukset.
 • 3 Tarkka käyttöaika riippuu hiuksistasi ja muotoilutottumuksistasi.