Dyson Corrale™ -suoristusraudan tuoteohjeet

Dyson Corrale™ -suoristusraudan tuoteohjeet Musta / violetti
Täältä löydät hyödyllisiä vinkkejä, käyttöoppaan, usein kysyttyjä kysymyksiä ja paljon muuta.

Aktivoi takuu

Kun rekisteröit suoristusrautasi, saat yksilöllistä tukea, omistajan etuoikeuksia ja paljon muuta.

Aloita käyttö

Dyson Corrale™ -suoristusrauta on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Katso video-opas tai seuraa alla olevia ohjeita päästäksesi alkuun.
1. Avaa suoristusraudan lukitus Liu’uta lukituspainiketta suoristusraudan etuosassa avataksesi sen.
2. Laita lentotilatunniste paikoilleen Tämän jälkeen voit muuttaa suoristusraudan asetuksia. Tunniste on kiinnitetty suoristusrautaan.
3. Lataa suoristusrauta täyteen Maksimoidaksesi johdottoman käyttöajan, lataa suoristusrauta aina täyteen ennen käyttöä. Täyteen lataaminen (100%) kestää vain 70 minuuttia.
4. Valmistele asiakkaan hiukset muotoilua varten Asiakkaasi hiusten tulisi olla kuivat ennen niiden muotoilua. Parhaan tuloksen saamiseksi niiden tulisi olla myös takuttomat.
5. Laita suoristusrauta päälle Pidä virtapainiketta alas painettuna, kunnes akun kuvake ilmestyy näytölle.
6. Valitse haluamasi lämpötila Taipuisien levyjen ansiosta voit muotoilla vähemmällä lämmöllä, ja tuloksena on puolet vähemmän vaurioita¹. Siksi suosittelemme, että kokeilet ensin alinta lämpötilaa 165°C. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset enemmän lämpöä asiakkaan hiustyypin, pituuden tai toivotun tyylin mukaan, voit nostaa lämpötilan 185°C tai 210°C asti.
¹Lämpövauriot mitattu hiusten vahvuudella vastaavaa hiustyyliä luodessa. Testissä joustavat levyt vs. kiinteät levyt.

Dyson Corrale™ -suoristusraudan käyttöopas

Lataa Dyson Corrale™ -suoristusraudan käyttöopas.

Suoristusraudan käyttö

Johdottoman käyttöajan maksimoiminen Suoristusraudan tulisi aina olla täyteen ladattu ennen muotoilun aloittamista. Suosittelemme myös, että asetat sen latausasemaan muotoilukertojen ja asiakastapaamisten välissä.
Muotoilu johto kiinnitettynä Jos sinun tarvitsee muotoilla kauemmin, voit käyttää suoristusrautaa johdon ollessa kiinnitettynä hybrid charge mode -tilassa. Tämä pidentää käyttöaikaa, mutta sinun on silti ladattava laite täyteen käyttökertojen välissä, sillä akkuvirta kuluu muotoiltaessa.
Valittavana kolme lämpötilaa Voit muotoilla lämpötiloissa 165°C, 185°C tai 210°C. Valitse sopiva lämpötila asiakkaan hiustyypin, pituuden tai toivotun tyylin mukaan. Kun laitat suoristusraudan päälle, se valitsee viimeksi käytetyn lämpötilan.
Automaattinen virrankatkaisu antaa mielenrauhan Jos suoristusrauta jätetään käyttämättä virran ollessa päällä yli viideksi minuutiksi, se menee lepotilaan, ja sen taipuisat levyt alkavat jäähtyä. Seuraavan viiden minuutin kuluttua suoristusrauta sammuu kokonaan.
Latausaseman kokoaminen Työnnä latausaseman osia yhteeen, kunnes ne napsahtavat tukevasti paikoilleen. Kytke sitten Magnetic 360° -latausjohto alustaan.
Merkkiäänet Suoristusraudassa on erilaisia merkkiääniä, jotka hälyttävät tai kehottavat sinua toimimaan. Lisätietoja merkkiäänistä saat video-oppaasta.
Merkkiäänien mykistäminen Voit mykistää merkkiäänet pitämällä virta- ja lämpötila(-) -painikkeita alas painettuna yli viiden sekunnin ajan. Turvallisuussyistä et voi mykistää valmiustilan tai hälytysten ääniä.
Lämpötilayksiköiden muuttaminen Voit valita suoristusraudan lämpötila-asteikoksi Celsiuksen tai Fahrenheitin. Paina virta- ja lämpötila(+) -painikkeita yli viisi sekuntia vaihtaaksesi näiden kahden välillä.

Suoristusraudan huoltaminen

Suosittelemme suoristusraudan levyjen puhdistamista säännöllisesti muotoilutuotteiden jäämien poistamiseksi. Näin levyjen suorituskyky säilyy mahdollisimman hyvänä. Aloita sammuttamalla suoristusrauta ja anna levyjen jäähtyä. Hiero sitten kevyesti levyjä kostealla, nukkaamattomalla liinalla.

Matkustaminen suoristusraudan kanssa lentokoneessa

Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (International Civil Aviation Organization, ICAO) määräysten mukaan johdottoman suoristusraudan saa ottaa lentokoneeseen vain, jos sen lämmittimet eristetään akusta. Noudattaaksemme määräyksiä, Dyson Corrale™ -suoristusraudassa on Lentotila-tunniste, joka eristää akun. Sinun on poistettava tunniste ennen lentokentän turvatarkastusta ja pidettävä se erillään suoristusraudasta koko lennon ajan.

Alla vaiheittainen opas suoristusraudan kanssa matkustamisesta lentokoneella.

Huomioithan, että Japanissa on tiukemmat määräykset, minkä vuoksi et voi lentää Japanin lentokentille tai niiltä pois suoristusrauta mukanasi.

Näin matkustat suoristusraudan kanssa lentokoneella

Mikäli matkustat akkukäyttöisen, lämpöä tuottavan laitteen kanssa lentokoneella, tarvitset siihen lentoyhtiön hyväksynnän. Johdottomat suoristusraudat kuuluvat tähän kategoriaan, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön ennen matkaasi. Kerro, että suoristusraudassasi on Lentotila, joka eristää laitteen akun sen lämmittimistä ICAO:n määräysten mukaisesti. Seuraa sitten seuraavia vaiheita:
1. Ennen kuin pakkaat suoristusraudan, avaa se ja poista Lentotila-tunniste.
2. Paina virtapainiketta ja tarkista, että lentokoneen kuvake ilmestyy näytölle.
3. Sulje ja lukitse suoristusrauta ja laita se lämmönkestävään säilytyspussiin.
4. Liu'uta Lentotila-tunniste sille varattuun suojaan, jotta se pysyy tallessa.
5. Kuljeta suoristusrautaa käsimatkatavaroissa, älä pakkaa sitä ruumaan menevään matkalaukkuun.
6. Pidä Lentotila-tunniste erillään laitteesta koko lennon ajan.

Näin matkustat suoristusraudan kanssa lentokoneella

Usein kysytyt kysymykset

Expand all FAQs

Collapse all FAQs

 • Miten voin pidentää suoristusraudan akun kestoa?

  Lataa suoristusrauta aina täyteen ennen käyttöä. Suosittelemme myös, että laitat suoristusraudan latausasemaan muotoilukertojen ja asiakastapaamisten välissä.

 • Ostin juuri suoristusraudan, enkä saa sitä toimimaan. Miksi?

  Jos et ole jo laittanut lentotilatunnistetta suoristusrautaan, tee se nyt. Tämä aktivoi suoristusraudan säädöt. Lataa myös suoristusrauta täyteen ennen käyttöä. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia aloittamisessa, katso tämän sivun yläosassa oleva video, tai ota yhteyttä Dyson-asiantuntijaan live-chatin kautta tai soittamalla numeroon 0800 07020.

 • Sammuko suoristusrauta itsestään, jos jätän sen vahingossa päälle?

  Kyllä. Jos suoristusrauta on virran ollessa päällä käyttämättä yli viisi minuuttia, lämmitetyt taipuisat levyt alkavat automaattisesti jäähtyä. Hälytysääni kuuluu 10 sekunnin välein ja virtapainikkeen valo vilkkuu. Voit aktivoida suoristusraudan uudelleen painamalla mitä tahansa painiketta. Suoristusrauta sammuu kokonaan, jos se on käyttämättömänä vielä toiset viisi minuuttia.

 • Pitääkö minun huoltaa suoristusrautaa?

  Jotta suoristusrauta toimisi parhaiten, suosittelemme puhdistamaan sen taipuisat levyt säännöllisesti. Sammuta ensin suoristusrauta ja odota, että levyt jäähtyvät. Hiero sitten levyjä hellävaraisesti kostealla ja nukkaamattomalla liinalla poistaaksesi pinttyneet muotoilutuotteiden jäämät. Huomioithan, ettei levyjen puhdistamiseen tule käyttää kemikaaleja tai hankaavia tuotteita.

 • Voinko mykistää suoristusraudan merkkiäänet?

  Suoristusrauta antaa merkkiääniä esimerkiksi silloin, kun se saavuttaa valitsemasi lämpötilan, ja kun akussa on vähän virtaa jäljellä. Voit mykistää merkkiäänet painamalla virta- ja lämpötila(-) -painikkeita samanaikaisesti yli viisi sekuntia. Turvallisuussyistä et voi mykistää lepotilan tai hälytysten ääniä. Voit kytkeä merkkiäänet takaisin päälle pitämällä painikkeita alas painettuina.

 • Voinko muuttaa suoristusraudan lämpötilayksiköitä?

  Kyllä. Voit valita suoristusraudan lämpötila-asteikoksi Celsiuksen tai Fahrenheitin. Paina virta- ja lämpötila(+) -painikkeita yli viisi sekuntia vaihtaaksesi näiden kahden välillä. Kun haluamasi yksikkö näkyy näytöllä, vapauta painikkeet.

 • Voiko suoristusraudan ottaa mukaan lentokoneeseen, vaikka se toimii akulla?

  Dyson Corrale™ -suoristusraudassa on lentotilaominaisuus, joka ottaa akun pois käytöstä. Se on suunniteltu noudattamaan kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) määräyksiä. Jos matkustat akkukäyttöisen lämpöä tuottavan tuotteen kanssa, tarvitset siihen lentoyhtiön hyväksynnän. Suosittelemme ottamaan yhteyttä lentoyhtiöösi ennen matkaasi. Sinun on myös irrotettava lentotila-tunniste suoristusraudasta ennen lentokentän turvatarkastusta ja annettava sen olla irrotettuna koko lennon ajan. Huomioithan, että Japanin tiukempien määräysten vuoksi et voi lentää Japanin lentokentille tai niiltä pois suoristusrauta mukanasi.

 • Voinko ladata suoristusrautaa eri maissa?

  Kyllä. Suoristusraudassasi on yleisjännite, joten voit ladata sitä myös niissä maissa, joissa on erilaiset jännitteet kuin ostomaassa. Sinun on silti tarkistettava, tarvitsetko matkasovitinta.

 • Kuinka pitkä takuu suoristusraudalla on, jos käytän sitä yrityskäytössä?

  Dyson Corrale™ -suoristusraudalla on kahden vuoden takuu. Virheellisistä materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat korvataan tai korjataan veloituksetta.


The Dyson guarantee

Pour vous aider à profiter pleinement de votre appareil. Rapide et facile.

'How to' videos

To help you get the most from your machine. Quick and easy.
Des rappels qui vous permettront de faire fonctionner votre appareil à son maximum.

Helpful tips

Tailored reminders that will keep your machine working at its best, for longer.
Des infos en avant-première concernant la technologie Dyson, des événements et des offres.

Exclusive owner benefits

Priority access to previews of new Dyson technology, events and offers.

Shop with Dyson