Ominaisuudet

Aivan uusi tapa muotoilla hiuksia.

Kerää ja kietoo hiuksia. Ilmavirran avulla.

Dyson Airwrap™ -muotoilulaite kerää ja kietoo hiuksesi ilmavirran avulla. Se kietoo hiuksia ja kerää ne rullan ympärille Coanda-ilmiönä tunnettua aerodynaamista ilmiötä hyödyntäen. Ei klipsejä, hansikkaita tai hankalia rullausmekanismeja. Vain runsaat kiharat ja laineet.

Runsaat kiharat ja laineet.

Dyson Airwrap™ -muotoilulaite kihartaa ilman avulla ja luo runsaat kiharat ja laineet.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Sileä, föönattu lopputulos. Kotioloissa.

Dyson-silotusharjat keräävät hiuksia harjan pintaan Coanda-ilmiön avulla. Hiussuortuvia pitkin kulkeva ilma jäljittelee hiusmuotoilijan föönaustekniikkaa.

Muotoile ja kuivaa yhtä aikaa. Ilman kovaa kuumuutta.

Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteen avulla hiusten muotoilun voi aloittaa, kun ne ovat vielä kosteat. Hiuksissasi olevan veden, voimakkaan ilmavirran ja tarkkaan säädellyn lämmön yhdistelmä mahdollistaa yhtäaikaisen muotoilun ja kuivauksen – ilman kovaa kuumuutta.
A woman holding the Dyson digital motor V9
"Äärilämpötilat voivat vahingoittaa hiuksia. Siksi käytämme älykästä lämmönsäätelyä." Ella Brimelow, Senior Fluid Dynamics Engineer.
1vs untreated hair
Le sèche-cheveux Dyson Supersonic Edition Professionnelle a été repensé et amélioré pour les professionnels de la coiffure.

Säilytyskotelo

James Dysonin suunnittelema säilytyskotelo pitää Dyson Airwrap styler ja sen lisävarusteet siististi suojassa. Magneetilla suljettavassa kotelossa on nahanruskea pinta ja pehmeä kangasvuori.

Osta Dysonilta