Energialuokitus | fi.dyson.com
Löytääksesi oikeasti erilaisen imurin, katso energialuokituksen ohi.

Löytääksesi oikeasti erilaisen imurin, katso energialuokituksen ohi.

Valitse imuri, joka säilyttää tehonsa.

1. Valitse imuri, joka säilyttää tehonsa.

Energialuokitus mittaa imureita ennen kun niihin on imuroitu pölyä. Todellisuudessa pöly aiheuttaa imureiden imutehon heikkenemistä. Tämä tarkoittaa sitä, että energialuokitus ei kerro kuinka tehokkaasti imuri oikeasti toimii kotonasi - Dysonin testit ovat osoittaneet että jos imuri ei säilytä imutehoaan, sen energialuokituksen mukainen puhdistuskyky voi todellisuudessa pudota käytössä jopa 5 luokkaa huonommaksi.

Working towards a better label

Paremman luokituksen puolesta

Dyson on pyytänyt energialuokituksen tutkimista Euroopan unionin tuomioistuimessa. Jotta luokitus oikeasti auttaisi kuluttajia, suosittelemme että sen pitäisi ottaa huomioon imurin teho siinä vaiheessa kun sillä on jo imuroitu pölyä. Tällöin luokitus heijastaisi imurin tehokkuutta todellisessa käytössä, ei ainoastaan kaupan hyllyllä.

Valitse imuri, joka säilyttää tehonsa.

2. Energiatehokkuus on tärkeää - mutta se ei juuri säästä rahaa…

Jos valitset A-luokan imurin G-luokan laitteen sijaan, saatat ajatella että sen käyttökulut ovat paljon pienemmät. Todellisuudessa ero sähkölaskussasi voi olla ainoastaan 4,97 € vuodessa (24,85 € viidessä vuodessa). Valitsemalla parhaan luokituksen omaavan imurin et siis todellisuudessa säästä juuri ollenkaan.

Hankkiudu eroon piilokuluista.

…säästääksesi oikeasti rahaa, hankkiudu eroon piilokuluista.

Jotkut imurit tukeutuvat kertakäyttöisiin pölypusseihin ja suodattimiin napatakseen pölyn. Niiden vaihtaminen voi maksaa 5 vuoden käytön aikana jopa 329 €.

Näiden 5 vuoden aikana A-luokan imuri voi säästää energiakuluissa 24,85 €. Ajattele, että voit säästää melkein 10 kertaa enemmän valitsemalla imurin, joka ei aiheuta piilokuluja.

Ajattele ympäristövaikutuksia laajemmin

3. Ajattele ympäristövaikutuksia laajemmin.

Imurit joissa on kulutusosia (pölypusseja, suodattimia), tuottavat kierrätyskelvotonta jätettä. Yksin Euroopassa päätyy vuosittain 126 miljoonaa pölypussia ja suodatinta kaatopaikoille tai jätteenpolttolaitoksiin. Energialuokitus ei ota tätä ympäristövaikutusta huomioon.

Kaikki Dyson imurit on suunniteltu energiatehokkaiksi.

Kaikki Dyson imurit on suunniteltu energiatehokkaiksi.

Koska ne eivät menetä imutehoaan, Dyson imurit ovat jatkuvasti tehokkaita. Ja koska niiden käytöstä ei aiheudu lisäkuluja, Dyson imurit ovat ympäristöystävällisempiä kuin pelkkä energialuokitus kertoo.

Katso mallistoa
Energiatehokkaiden moottoreiden puolesta

Energiatehokkaiden moottoreiden puolesta

Dyson ei ole koskaan valmistanut imuria jossa on yli 1600 watin moottori. Me kampanjoimme moottorien tehorajojen puolesta ja toivotamme energialuokituksen tervetulleeksi siltä osin, kun se auttaa vähentämään imurien sähkönkulutusta. Luokitus määrittelee imurien moottorien maksimitehoksi 1600 wattia.

Kestävää suunnittelua

Kestävää suunnittelua

Dyson valmistaa tuotteita, jotka ratkaisevat ongelman - tehokkaasti. Me saamme jokaisesta watista ja raaka-ainegrammasta enemmän irti, jolloin ympäristön kuormitus pienenee. Me heivasimme pois haitalliset pölypussit ja suodattimet. Me suunnittelimme tehokkaat digitaalimoottorit, joita löytyy kevyistä ja tehokkaista johdottomista tuotteistamme.