Toimitus | fi.Dyson.com

Toimitustiedot

Huomaathan, että on olemassa muutamia – yleensä syrjäseuduilla olevia – postinumeroalueita, joihin lähetystä ei ehkä pystytä toimittamaan ilmoitetun toimitusaikataulun mukaisesti. Katso lisätietoja kohdasta "Toimituksia koskevat poikkeukset". Tiettyihin kampanjoihin voi liittyä normaalista poikkeavia toimitusaikoja. Näistä löytyy lisätietoja kunkin kampanjan säännöistä ja ehdoista. Jos sinulla on tilaustasi koskevia kysymyksiä, lähetä ne sähköpostilla osoitteeseen Help@FI.dyson.com

Tuotteet saatetaan toimittaa useista eri paikoista, joten ne saattavat saapua eri aikaan, mutta näistä erillisistä toimituksista ei veloiteta ylimääräisiä toimituskuluja.

Jos tilaat tuotteita, jotka ovat saatavilla yli viikon päästä, tilaamasi tuotteet toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla heti, kun ne ovat saatavilla. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi on lähetetty.

Huomaa, että pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos emme pidä toimitusosoitetta turvallisena. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, kun toimitusosoitteeksi on ilmoitettu jaettu postiosoite tai postilokero. Jos edellä mainittu koskee juuri sinun tilaustasi, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian.

Harvoissa poikkeustilanteissa jotkin lähetykset saatetaan toimittaa ilmoitettujen toimitusaikojen ulkopuolella. Jos ketään ei ole paikalla, kun kuriirimme käy toimitusosoitteessa, kuriiri jättää kortin, jossa hän kertoo yrittäneensä laitteen toimittamista. Tällöin asiakkaan tulee noudattaa kortissa olevia ohjeita. Dyson ei korvaa uudesta toimituksesta aiheutuneita kustannuksia.

Jos asuinrakennukseen tai kiinteistöön pääsy edellyttää ovikoodia, ota sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen help@fi.dyson.com keskustellaksesi eri toimitusvaihtoehdoista.

Kun tilauksesi on hyväksytty, tuotteet pyritään toimittamaan – saatavuuden mukaan – seuraavien aikataulujen mukaisesti

Lähetyksen toimittaa UPS

Seuraavat hinnat koskevat Tanskan mannermaan toimituksia. Kaikki tehdyt tilaukset lähtevät Saksan varastoltamme kahden (2) arkipäivän kuluessa. Lähetys on yleensä perillä 3-5 arkipäivän kuluessa tuotteiden saatavuudesta riippuen.

Imurit, tuulettimet ja lämmittävät tuulettimet

Normaali toimitus (3-5 arkipäivää) - Ilmainen

Toimituksia koskevat poikkeukset

On olemassa muutamia – yleensä syrjäseuduilla olevia – postinumeroalueita, joihin ei voida taata toimitusta tavallisen aikataulun mukaisesti, kun kyse on seuraavan arkipäivän toimituksista. Toimitus voi kestää jopa 10 arkipäivää.

Palautukset

Voit perua tilauksesi milloin tahansa 30 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä meille jommalla kummalla tavalla:

  • soittamalla numeroon 0800 07020 tai
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen help@fi.dyson.com

Dyson tarjoaa asiakkailleen oikeuden peruuttaa tilauksensa tietyistä tuotteista, enintään 100 päivää tilauksensa vastaanottamisen jälkeen, tämä ei vaikuta kuitenkaan muihin peruuttamisoikeuksiisi. 

Jos haluat peruuttaa tilauksesi vedoten tähän tarjoukseen, lähetä meille sähköpostia tai soita meille 100 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tai ostanut jokin yllämainitun tuotteen ja esittänyt ostotodistuksen. Dyson käsittelee rahan palautuksesi 30 päivän kuluessa siitä, kun kuriiri noutaa tuotteesi, käyttäen takaisin maksutapana samaa, jota käytit tuotetta ostaessasi.

Järjestämme laitteesi noudon sinulle sopivana ajankohtana UPS:n kuljettajan aikataulut huomioiden. Tilauksesi hyvitetään kokonaisuudessaan 5–7 arkipäivän kuluessa siitä, kun laite on saapunut takaisin varastoomme. Rahojen palautuminen tilille voi viedä jopa 14 päivää.

Jos laite täytyy palauttaa siinä olevan vian vuoksi, soita ensin Dysonille numeroon 0800 07020 ja kysy lisäohjeita.

Tarvikkeiden ja varaosien tilaaminen

Dysonilla on kattava valikoima helposti tilattavia alkuperäistarvikkeita ja -varaosia Dysonin imureihin:

Voit tilata tarvikkeita verkkosivustoltamme ja maksaa tilauksen joko luotto-/pankkikortilla tai Paypalin kautta.

Jos haluat ostaa varaosia, soita numeroon 0800 07020.