Toimitus | fi.Dyson.com

Toimitustiedot

Huomaathan, että on olemassa muutamia – yleensä syrjäseuduilla olevia – postinumeroalueita, joihin lähetystä ei ehkä pystytä toimittamaan ilmoitetun toimitusaikataulun mukaisesti. Katso lisätietoja kohdasta "Toimituksia koskevat poikkeukset". Tiettyihin kampanjoihin voi liittyä normaalista poikkeavia toimitusaikoja. Näistä löytyy lisätietoja kunkin kampanjan säännöistä ja ehdoista. Jos sinulla on tilaustasi koskevia kysymyksiä, lähetä ne sähköpostilla osoitteeseen Help@FI.dyson.com

Tuotteet saatetaan toimittaa useista eri paikoista, joten ne saattavat saapua eri aikaan, mutta näistä erillisistä toimituksista ei veloiteta ylimääräisiä toimituskuluja.

Jos tilaat tuotteita, jotka ovat saatavilla yli viikon päästä, tilaamasi tuotteet toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla heti, kun ne ovat saatavilla. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi on lähetetty.

Huomaa, että pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos emme pidä toimitusosoitetta turvallisena. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, kun toimitusosoitteeksi on ilmoitettu jaettu postiosoite tai postilokero. Jos edellä mainittu koskee juuri sinun tilaustasi, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian.

Harvoissa poikkeustilanteissa jotkin lähetykset saatetaan toimittaa ilmoitettujen toimitusaikojen ulkopuolella. Jos ketään ei ole paikalla, kun kuriirimme käy toimitusosoitteessa, kuriiri jättää kortin, jossa hän kertoo yrittäneensä laitteen toimittamista. Tällöin asiakkaan tulee noudattaa kortissa olevia ohjeita. Dyson ei korvaa uudesta toimituksesta aiheutuneita kustannuksia.

Jos asuinrakennukseen tai kiinteistöön pääsy edellyttää ovikoodia, ota sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen help@fi.dyson.com keskustellaksesi eri toimitusvaihtoehdoista.

Kun tilauksesi on hyväksytty, tuotteet pyritään toimittamaan – saatavuuden mukaan – seuraavien aikataulujen mukaisesti

Lähetyksen toimittaa PostNord

Seuraavat hinnat perustuvat Tanskan mieskuukausittaisiin toimituksiin. Kaikki valmistetut vahat poistuvat Ruotsin varastostamme kahden (2) työpäivän sisällä. Toimitus saapuu yleensä 3–5 työpäivän sisällä saatavuudesta riippuen.

Imurit, tuulettimet ja lämmittävät tuulettimet

Normaali toimitus (3-5 arkipäivää) - Ilmainen

Toimituksia koskevat poikkeukset

On olemassa muutamia – yleensä syrjäseuduilla olevia – postinumeroalueita, joihin ei voida taata toimitusta tavallisen aikataulun mukaisesti, kun kyse on seuraavan arkipäivän toimituksista. Toimitus voi kestää jopa 10 arkipäivää.

Palautukset

Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 60 päivän* kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tuotetta palauttaessasi otathan meihin yhteyttä joko:

  • puhelimitse numeroon 0800 07020 tai
  • sähköpostitse osoitteeseen help@fi.dyson.com

*Sen lisäksi että voit palauttaa tilaamasi tuotteen meille ehtojemme mukaisesti, Dyson tarjoaa  laillisiin oikeuksiisi vaikuttamatta mahdollisuuden palauttaa tietyt tuotteet 60 päivän kuluessa tuotteen toimittamisesta laskien. Tämä koskee kaikkia ilmanpuhdistimia tilatessasi ne sivustolta fi.dyson.com.

Palauttaaksesi tuotteen sinun tulee joko täyttää tilauksesi mukana toimitettu palautuslomake tai kirjoittaa/soittaa meille sekä varata palautuksen 60* päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuote palautetaan yhdessä ostotodistuksen kanssa. Mikäli olet ostanut tuotteen sivustolta fi.dyson.com, tuotteen voi palauttaa PostNordin kautta Dysonin etiketillä. Voit myös käyttää alkuperäisen toimituksen mukana tullutta palautuslomaketta. Tuotteen palautuksesta tuotehyvitys käsitellään 14 päivän kuluessa ja takaisinmaksu tapahtuu tuotteen tilaamisessa käytetyllä maksutavalla.

Mikäli tuote on viallinen ja haluat vaihtaa sen, lisätietoja saadaksesi pyydämme ottamaan yhteyttä Dysoniin puhelimitse numeroon 0800 07020.

Tarvikkeiden ja varaosien tilaaminen

Dysonilla on kattava valikoima helposti tilattavia alkuperäistarvikkeita ja -varaosia Dysonin imureihin:

Voit tilata tarvikkeita verkkosivustoltamme ja maksaa tilauksen joko luotto-/pankkikortilla tai Paypalin kautta.

Jos haluat ostaa varaosia, soita numeroon 0800 07020.