Verkkoasiointia koskevat sopimusehdot | fi.Dyson.com

Verkkoasiointia koskevat sopimusehdot


Tällä verkkosivulla sekä sopimusasiakirjoissa, joihin tällä sivulla nimenomaisesti viitataan, on tietoa meistä sekä niistä sopimuksellisista ehdoista (Sopimusehdot), joita sovelletaan, kun myymme verkkosivuillamme olevia tuotteita (Tuotteet) sinulle.

Näitä Sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin meidän ja sinun välisiin Tuotteiden myyntiä koskeviin sopimuksiin (Sopimus). Pyydämme lukemaan nämä Sopimusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita verkkosivuiltamme. Pyydämme myös huomiomaan, että tilaamalla Tuotteita verkkosivuiltamme, hyväksyt nämä Sopimusehdot sekä muut sopimusasiakirjat, joihin näissä Sopimusehdoissa nimenomaisesti viitataan.

Tilatessasi Tuotteita verkkosivuiltamme, pyydämme hyväksymään nämä Sopimusehdot ennen kuin lähetät tilauksesi. Mikäli kieltäydyt hyväksymästä nämä Sopimusehdot, et voi tilata Tuotteita verkkosivuiltamme. Suosittelemme tulostamaan nämä Sopimusehdot tai tallentamaan ne tietokoneellesi.

Muokkaamme näitä Sopimusehtoja ajoittain. Suosittelemme tarkistamaan nämä Sopimusehdot aina kun tilaat Tuotteita verkkosivuiltamme varmistaaksesi, että olet tietoinen juuri sillä hetkellä voimassa olevista Sopimusehdoista.

Nämä Sopimusehdot ovat ja jokainen Sopimus meidän välillä solmitaan ainoastaan Suomen kielellä.

1. Tietoa meistä

1.1 Hallinnoimme verkkosivua fi.dyson.com. Olemme Dyson Limited jonka yhtiönumero on 2783014-3 Osoitteemme on Dyson Finland Oy, Krogerus Attorneys Ltd, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.

1.2 Ottaaksesi yhteyttä meihin, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen help@fi.dyson.com.

2. Tuotteemme

2.1 Verkkosivuillamme olevien kuvien tarkoitus on vain havainnollistaa Tuotteidemme ulkonäköä. Vaikka olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme Tuotteiden värit tarkasti ja totuudenmukaisesti, emme voi taata, että tietokoneesi näyttö näyttää Tuotteiden värit oikein. Ostamasi Tuotteiden värit voivat siis jossain määrin erota verkkosivuillamme olevien kuvien väreistä.

2.2 Vaikka olemme tehneet kaikkemme ollaksemme mahdollisimman tarkkoja, kaikilla verkkosivuillamme kerrotuilla koilla, painoilla, tehoilla, ulottuvuuksilla ja mitoilla on kahden prosentin (2 %) virhemarginaali.

2.3 Tuotteiden pakkaukset voivat vaihdella verkkosivuilla olevien kuvien pakkauksista.

2.4 Kaikkia verkkosivuiltamme löytyviä Tuotteita tarjotaan saatavuuden mukaan. Mikäli tilaamasi Tuote ei ole saatavilla, ilmoitamme tästä sinulle mahdollisimman pian emmekä käsittele tilaustasi.

3. Verkkosivujemme käyttö

3.1 Verkkosivujemme käyttöön sovelletaan Verkkosivujen käyttöehtoja sekä Verkkosivujen sallittua käyttöä koskevia ohjeita. Pyydämme lukemaan edellä mainitut sopimusasiakirjat, koska ne sisältävät tärkeitä ehtoja, joita sovelletaan vieraillessasi ja käyttäessäsi verkkosivujamme. Voit lukea käyttöehdot täältä.

4. Miten käytämme henkilötietojasi

4.1 Käytämme henkilötietojasi ainoastaan rekisteriselosteessamme antamiemme tietojen mukaisesti fi.dyson.com/asiakaspalvelu/rekisteriseloste. Pyydämme tutustumaan rekisteriselosteeseen, koska se sisältää tärkeitä sinua koskevia tietoja. Voit lukea yleisen tietosuojakäytännön täältä.

5. Mikäli olet kuluttaja

Kohtaa 5 sovelletaan ainoastaan, mikäli olet kuluttaja.

5.1 Mikäli olet kuluttaja, saat ostaa Tuotteita verkkosivuiltamme ainoastaan, jos olet vähintään 18 vuotta vanha.

5.2 Jos olet kuluttaja, sinulla saattaa olla laillisia oikeuksia liittyen viallisiin Tuotteisiin tai Tuotteisiin, jotka eivät vastaa niistä annettuja tietoja. Laillisia oikeuksiasi koskevaa neuvontaa saat Kilpailu- ja kuluttajavirastolta (www.kkv.fi). Mikään näissä Sopimusehdoissa ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi.


6. Mikäli olet yritysasiakas

Kohtaa 6 sovelletaan ainoastaan, jos olet yritysasiakas

6.1 Mikäli et ole kuluttaja, vahvistat, että olet toimivaltainen toimimaan sen yrityksen tai elinkeinonharjoittajan puolesta, jonka nimissä käytät verkkosivujamme ostaaksesi Tuotteitamme.

6.2 Nämä Sopimusehdot sekä näissä Sopimusehdoissa nimenomaisesti mainittu sopimusasiakirja muodostaa koko Sopimuksen välillämme ja korvaa sekä mitätöi kaikki Sopimuksen aihetta koskevat aikaisemmat sopimukset, lupaukset, vakuutukset, vakuudet, representaatiot ja ymmärrykset välillämme, riippumatta siitä ovatko ne olleet kirjallisia tai suullisia.

6.3 Vahvistat, että et solmi tätä Sopimusta minkään lausunnon, representaatioon, vakuutukseen tai vakuuden perusteella, riippumatta siitä onko se annettu tahattomasti tai huolimattomuudesta, jota ei ole annettu näissä Sopimusehdoissa tai sopimusasiakirjassa, johon näissä Sopimusehdoissa nimenomaisesti viitataan.

6.4 Sinä ja me sovimme, että kummallakaan meistä ei tule olemaan mitään vaatimusta koskien tahatonta tai huolimattomuudesta johtuvaa virheellistä tietoa tai lausuntoa, joka perustuu tässä Sopimuksessa annettuun lausuntoon.

7. Miten sopimus Sinun ja meidän välillä syntyy

7.1 Tilausjärjestelmämme sallii sinun tarkistaa ja korjata mahdolliset virheet ennen kuin lähetät tilauksesi meille. Pyydämme varaamaan aikaa tilauksesi lukemiseen ja tarkistamiseen tilausprosessin aikana sen eri vaiheissa.

7.2 Kun olet lähettänyt tilauksesi, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan tilauksesi vastaanotto. Pyydämme kuitenkin huomiomaan, että tämä ei tarkoita, että tilauksesi olisi hyväksytty. Tilauksesi hyväksyminen tapahtuu kohdassa 7.3 kerrotun mukaisesti.

7.3 Hyväksymme tilauksesi lähettämällä sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että tilaamasi Tuotteet on lähetetty (Toimitusvahvistus). Sopimus meidän välillämme syntyy vasta, kun olemme lähettäneet sinulle Toimitusvahvistuksen.

7.4 Mikäli emme voi toimittaa Tuotetta, esimerkiksi koska Tuote on loppunut varastostamme tai se ei enää kuulu tuotevalikoimaamme tai verkkosivuillamme olevasta, kohdassa 10.5 viitattuun hintaa koskevasta virheestä johtuen, ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse emmekä käsittele tilaustasi. Mikäli olet jo maksanut tilaamasi Tuotteen, palautamme maksun sinulle kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.

8. Peruuttamisoikeutesi ja oikeutesi maksunpalautukseen kuluttajana

Kohtaa 8 sovelletaan ainoastaan, jos olet kuluttaja.

8.1 Mikäli olet kuluttaja, sinulla on laillinen oikeus peruuttaa Sopimus kohdassa 8.2 mainitussa määräajassa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ennen määräajan loppua muutat mieltäsi tai päätät muusta syystä, että et halua pitää tilaamaasi Tuotetta, voit ilmoittaa meille Sopimuksen peruuttamisesta, jolloin suorittamasi maksu palautetaan sinulle. Lisätietoa ja neuvoa peruuttamisoikeudestasi saat Kilpailu- ja kuluttajavirastolta.

8.2 Sinulla on laillinen oikeus peruuttaa tilaus. Jos Tuotteet on jo toimitettu sinulle, sinulla on 30 päivän ajanjakso, jonka kuluessa voit peruuttaa tilauksen, joka lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä.

8.3 Sopimuksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan meihin yhteyttä kirjallisesti joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Help@FI.dyson.com tai lähettämällä meille postia osoitteeseen: Dyson Finland Oy, Krogerus Attorneys Ltd, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki. Suosittelemme säästämään jäljennöksen peruuttamisilmoituksestasi. Sopimuksen peruuttaminen on voimassa heti sähköpostin tai kirjeen lähettämispäivästä lukien.

8.4 Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi, sinulle palautetaan tilaamiesi Tuotteiden hinta sekä mahdollisesti maksamasi toimituskulut kokonaisuudessaan. Käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian, mutta joka tapauksessa:
a) 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille päätöksestäsi peruuttaa Sopimus ja
b) kun olet palauttanut toimitetut Tuotteet tai toimittanut meille vahvistuksen siitä, että Tuotteet on palautettu.

8.5 Sinun on palautettava Tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa yhdessä palautuslapun kanssa 30 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesi lähettämisestä sekä säästettävä järjestämämme lähetin antama nouto- tai lähetysvahvistus. Huomioithan, että mikäli Tuotteita ei ole asianmukaisesti paketoitu tai jos Tuotteista ei ole pidetty kohtuudella vaadittavaa asianmukaista huolta, emme mahdollisesti voi hyväksyä Tuotteiden palautusta. Muussa tapauksessa, kun Tuote on vastaanotettu asianmukaisessa kunnossa, palautamme maksusi kortillesi tai muulla käyttämälläsi maksutavalla. Mikäli haluat palauttaa Tuotteen, pyydämme soittamaan asiakaspalveluumme (puh 0800 07020), joka järjestää lähetin noutamaan palautettavan Tuotteen sinulta. 

Voit palauttaa tuotteen myös palautuslomakkeella ja palauttaa paketin postimyyjän kautta.

8.6 Yksityiskohtaista tietoa peruuttamisoikeudesta ja ohjeita peruuttamisoikeuden käyttämisestä saat Toimitusvahvistuksen yhteydessä.

8.7 Kuluttajana sinulla on aina laillisia oikeuksia viallisiin Tuotteisiin ja sellaisiin Tuotteisiin liittyen, jotka eivät vastaa niistä annettuja tietoja. Nämä Sopimusehdot eivät vaikuta edellä mainittuihin oikeuksiisi. Saat lisätietoa laillisista oikeuksistasi Kilpailu- ja kuluttajavirastolta.

Jos tuote poikkeaa sopimuksesta tai ei muuten vastaa Dysonin antamaa kuvausta, kuluttaja voi toimittaa tavarat Dysonille. Jos näin on, ota yhteyttä Dysoniin sähköpostitse osoitteeseen help@fi.dyson.com. Toimenpiteet toteutetaan vain alkuperäisissä virheissä (eikä virheissä, jotka johtuvat esimerkiksi kulumisesta) ja vaativat, että valitus tehdään kohtuullisessa ajassa siitä hetkestä, kun olet havainnut tai olisi pitänyt löytää virhe, ja aina viimeistään kolmen vuoden kuluttua siitä, kun olet saanut tuote. Siksi Dyson suosittelee, että tarkistat tuotteen heti huolellisesti. Jotta kuljetusvaurioita käsiteltäisiin mahdollisimman nopeasti, pyydämme, että säilytät tuotteen pakkauksen, jotta se voidaan tarkastaa. Vahingon laajuudesta riippuen, suoritamme esim. tuotteen korjauksen, hinnanalannuksen tai vaihdon. Joissakin tilanteissa voit myös purkaa kaupan. Kaupan purun tapahtessa, Dyson korvaa sinulle tavaroiden kustannukset. Muiden korvausten osalta Dyson vastaa tavaroiden hankintamenon lisäksi kuluttajansuojalain (38/1978) mukaisesti.

9. Toimitus

9.1 Tilauksesti toimitetaan Toimitusvahvistuksessa mainittuun arvioituun toimituspäivään mennessä, jollei toimituksen aikatauluun vaikuta vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva seikka. Mikäli emme voi toimittaa tilaustasi arvioituun määräpäivään mennessä vaikutusvaltamme ulkopuolella olevasta seikasta johtuen, otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme uuden arvioidun toimituspäivän.

9.2 Toimitus on suoritettu, kun Tuotteet on toimitettu antamaasi osoitteeseen.

9.3 Toimitetut Tuotteet ovat vastuullasi siitä hetkestä lähtien, kun Tuotteiden toimitus on suoritettu.

9.4 Tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle, kun olemme saaneet täyden maksun Tuotteista sekä toimituskuluista.

9.5 Mikäli haluat kierrättää vanhan laitteesi, saat lisätietoja laitteesi kierrättämisestä SERTY-yhdistyksen verkkosivuilta www.serty.fi. Otathan huomioon, että vanhaa laitettasi ei voida palauttaa sen jälkeen, kun laite on luovutettu kierrätettäväksi.

9.6 Pyydämme huomioimaan, että on olemassa pieni määrä postinumeroita, yleensä maaseudulla, joihin emme voi toimittaa arvioidun toimitusajan mukaisesti. Yksityiskohtaista tieto tästä löytyy jaksosta Toimituspoikkeukset. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, pyydämme olemaan yhteydessä meihin sähköpostitse Help@FI.dyson.com.


10. Hinta

10.1 Tuotteen hinta on verkkosivuillamme kulloinkin mainittu Tuotteen hintaa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että Tuotteiden hinnat ovat oikein julkaisuhetkellä. Mikäli huomaat kuitenkin, että Tuotteen hinnassa on virhe, pyydämme tutustumaan kohtaan 10.5, jossa kerrotaan mitä tapahtuu jos Tuotteen hinnassa on virhe.

10.2 Tuotteidemme hinnat voivat muuttua. Muutokset eivät kuitenkaan vaikuta tilaukseen, jonka olemme vahvistaneet Toimitusvahvistuksella.

10.3 Tuotteen hinta sisältää kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveroasteikon mukaisen arvonlisäveron. Mikäli arvonlisäveroasteikko muuttuu tilauksesi ja toimituksen välisenä aikana, tarkistamme maksamaasi arvonlisäveron määrää, jollet ole maksanut Tuotteiden hintaa kokonaisuudessaan ennen kuin uusi arvonlisäveroasteikko astuu voimaan.

10.4 Tuotteiden hinta ei sisällä toimituskuluja. Toimituskustannuksemme näkyvät verkkosivulla.

10.5 Verkkosivuillamme on suuri määrä erilaisia Tuotteita. On mahdollista, että joku verkkosivuillamme olevista Tuotteista ei ole oikein hinnoiteltu, vaikka teemme kaikkemme oikean hinnoittelumme varmistamiseksi. Jos huomaamme, että jokin tilaamistasi Tuotteista on väärin hinnoiteltu, ilmoitamme tästä sinulle ja annamme sinulle mahdollisuuden jatkaa tilausta oikealla hinnalla tai peruuttaa tilauksen. Emme käsittele tilaustasi ennen kuin olemme vastaanottaneet ohjeesi. Mikäli emme onnistu tavoittamaan sinua antamillasi yhteystiedoilla, katsomme tilauksen peruutetuksi ja ilmoitamme tästä sinulle kirjallisesti. Pyydämme huomioimaan, että meillä on oikeus kieltäytyä toimittamasta Tuotetta virheellisellä (alemmalla) hinnalla, mikäli Tuotteen hinnan virheellisyys on selvä eikä hinnan virheellisyydestä ole voinut erehtyä.

11. Maksaminen

Maksu on suoritettava jollakin seuraavista tavoista: Mastercard, Visa, Maestro, American Express, Entercash, Klarna tai Paypal. Tuotteet ja toimituskustannukset maksetaan etukäteen. 

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

 • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
 • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
 • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
 • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
 • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

12. Vastuumme jos olet yritysasiakas

Kohtaa 12 sovelletaan ainoastaan, jos olet yritysasiakas.

12.1 Toimitamme Tuotteitamme yrityksellesi vain sisäiseen käyttöön ja vahvistat näin ollen, että et tule käyttämään Tuotteita minkäänlaisiin jälleenmyyntitarkoituksiin.

12.2 Emme rajoita vastuutamme millään lailla:

 • (a) huolimattomuudestamme johtuvasta kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta;
 • (b) petoksesta tai väärien tietojen antamisesta;
 • (c) Kauppalain (355/1987) mukaista vastuutamme virheellisestä Tuotteesta

12.3 Emme missään olosuhteissa ole vastuussa seuraavista menetyksistä, riippumatta siitä johtuvatko ne tästä sopimussuhteesta, huolimattomuudesta, lakisääteisistä velvollisuuksista, tai muutoin tästä Sopimuksesta:

 • (a) saamatta jääneestä voitosta tai menetetystä myynnistä tai tulosta;
 • (b) tiedon, informaation tai ohjelmiston menetyksestä tai turmeltumisesta;
 • (c) liiketoimintamahdollisuuden menetyksestä;
 • (d) odotettujen säästöjen menetyksestä;
 • (e) maineen menetyksestä (goodwill); tai
 • (f) epäsuorista tai välillisistä vahingoista.

12.3 Ottaen huomioon kohdat 12.2 ja 12.3, kokonaisvastuumme muista vahingoista, jotka liittyvät Sopimukseen tai ovat syntyneet sen yhteydessä tai huolimattomuudesta tai lakisääteisistä velvollisuuksista johtuen, rajoittuu kaikissa olosuhteissa Tuotteen hintaan.

12.4 Emme anna Tuotteista mitään näissä Sopimusehdoissa mainitsematonta representaatiota, vakuutusta tai takuuta. Kaikki representaatiot, ehdot ja takuut, jotka sisältyvät tai joihin näissä Sopimusehdoissa viitataan tai jotka seuraavat laista tai muista säädöksistä, rajoitetaan täysin lain sallimissa määrin. Emme varsinkaan vastaa siitä, että Tuotteet soveltuisivat käyttötarkoituksiisi.


13. Vastuumme, jos olet kuluttaja

Kohtaa 13 sovelletaan ainoastaan, jos olet kuluttaja.

13.1 Mikäli epäonnistumme näiden Sopimusehtojen noudattamisessa, olemme vastuussa ennakoitavissa olevasta menetyksestä ja vahingosta, joka johtuu meidän rikkomuksesta tai huolimattomuudesta, mutta emme ole vastuussa menetyksestä tai vahingosta, joka ei ole ollut ennakoitavissa. Menetys tai vahinko on ollut ennakoitavissa, jos se on selkeästi seuraus rikkomuksestamme tai jos se oli odotettavissa, kun solmimme tämän Sopimuksen.

13.2 Toimitamme Tuotteita vain kotitalous- ja yksityiskäyttöä varten. Vahvistat, että et käytä Tuotteitamme minkäänlaiseen kaupalliseen tai liiketoiminnalliseen tarkoitukseen tai jälleenmyyntiin, eikä meillä ole minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan saamatta jääneestä voitosta, liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuden menetyksestä.

13.3 Emme millään tavalla rajoita vastuutamme:

 • (a) huolimattomuudestamme johtuvasta kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta;
 • (b) petoksesta tai harhaanjohtavien tietojen antamisesta;
 • (c) Kuluttajansuojalain (38/1978) mukaista vastuutamme virheellisestä Tuotteesta.

14. Vaikutusvaltamme ulkopuolella olevat tapahtumat

14.1 Emme ole vastuussa Sopimuksen mukaisen suorituksemme tai muun velvollisuuden viivästymisestä tai epäonnistumisesta, mikäli tämä johtuu vaikutusvaltamme ulkopuolella olevasta tapahtumasta. Vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma määritellään kohdassa 14.2.

14.2 Vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma tarkoittaa mitä tahansa tointa tai tapahtumaa, jonka voidaan kohtuudella katsoa olevan vaikutusvaltamme ulkopuolella, kuten esimerkiksi lakko, työsulku tai muu kolmannen tahon työtaistelutoimenpide, kansallislevottomuus, mellakka, maahanhyökkäys, terroristihyökkäys tai sen uhka, sota (julistettu tai julistamaton) tai sodan uhka tai sen valmistelu, tulipalo, räjähdys, myrsky, tulva, maanjäristys, sortuma, epidemia tai muu luonnonkatastrofi tai häiriö yksityisessä tai yleisessä tietoliikenneverkossa tai este laiva-, lento-, maantie tai muun liikenteen käytössä.

14.3 Mikäli sattuu vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma, joka vaikuttaa Sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttämiseen:

 • (a) otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on kohtuudella mahdollista; ja
 • (b) sopimuksesta seuraavien velvoitteidemme täytäntöönpanoa lykätään ja meihin sovellettavia määräaikoja pidennetään vaikutusvaltamme ulkopuolella olevan tapahtuman kestoa vastaavalla ajalla. Mikäli vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma vaikuttaa Tuotteesi toimitukseen, järjestämme uuden toimituspäivämäärän, kun vaikutusvaltamme ulkopuolella olevan tapahtuman vaikutus lakkaa.

15. Meidän välinen viestintä

15.1 Kun näissä Sopimusehdoissa käytetään termiä “kirjallisesti”, tarkoitetaan sillä myös sähköpostiviestiä.


15.2 Mikäli olet kuluttaja:

 • (a) peruuttaaksesi Sopimuksen laillisen peruuttamisoikeutesi ja kohdan 8.1 mukaisesti, pyydämme ilmoittamaan meille peruuttamisesta sähköpostitse lähettämällä peruuttamisilmoituksen osoitteeseen help@fi.dyson.com tai postitse lähettämällä meille ilmoituksen osoitteeseen: Dyson Finland Oy, Krogerus Attorneys Ltd, Unioninkatu 22, 00130 Helsingfors. Suosittelemme säilyttämään jäljennöksen peruuttamisilmoituksesta. Peruutuksesi on voimassa siitä päivästä lähtien, jona lähetit ilmoituksen meille sähköpostitse tai postitit ilmoituksen.
 • (b) jos haluat ottaa meihin yhteyttä kirjallisesti mistä tahansa muusta syystä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen Help@FI.dyson.com. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (puh 0800 07020).

15.3 Mikäli meidän tarvitsee olla yhteydessä sinuun tai mikäli meidän täytyy lähettää sinulle jokin kirjallinen ilmoitus, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai tavallisen postin välityksellä käyttäen tilauksessasi antamiasi tietoja.

15.4 Mikäli olet yritysasiakas:

 • (a) minkä tahansa tähän Sopimukseen liittyvän ilmoituksesi tai muun yhteydenottosi meihin sekä meidän ilmoituksemme tai yhteydenottomme sinuun tulee olla kirjallinen ja se tulee toimittaa henkilökohtaisesti, ensimmäisen luokan postin välityksellä tai muun seuraavan työpäivän aikana toimittavan posti- tai kuriiripalvelun kautta, sähköpostitse tai verkkosivujemme välityksellä.
 • (b) ilmoituksen tai muun yhteydenoton katsotaan vastaanotetun: jos ilmoitus toimitetaan henkilökohtaisesti, kun ilmoitus on jätetty viralliseen toimistoomme; jos ilmoitus on lähetetty ensimmäisen luokan postin välityksellä tai muun seuraavan työpäivän aikana toimittavan posti- tai kuriiripalvelun kautta, klo 9.00 toisena postituspäivää seuraavana työpäivänä; jos ilmoitus on lähetetty sähköpostitse, lähetyspäivää seuraavana työpäivänä; tai jos ilmoitus on lähetetty verkkosivujemme kautta, välittömästi.
 • (c) todistettaessa, että ilmoitus on toimitettu vastaanottajalle, on riittävää, että näytetään toteen että kirjeeseen on kirjattu oikea osoite, että kirjeeseen on laitettu postimerkki ja että se on jätetty postin kuljetettavaksi ja sähköpostin osalta, että sähköposti on lähetetty oikeaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen.
 • (d) tämän kohdan määräyksiä ei sovelleta annettaessa tiedoksi haastehakemusta tai muita oikeudellisia ilmoituksia tiedoksiannettaessa.

16. Muita tärkeitä ehtoja

16.1 Voimme siirtää Sopimukseen liittyvät oikeutemme tai velvollisuutemme toiselle organisaatiolle, mutta tämä ei vaikuta sinun näistä Sopimusehdoista seuraaviin oikeuksiin tai velvollisuuksiin.

16.2 Sinä voit siirtää näistä Sopimusehdoista seuraavat oikeudet tai velvollisuudet toiselle henkilölle vain, jos sovimme siitä kirjallisesti.

16.3 Tämä Sopimus on sinun ja meidän välinen. Kellään muulla henkilöllä ei ole oikeutta toimeenpanna sen ehtoja.

16.4 Kaikkia näiden Sopimusehtojen yksittäisiä ehtoja sovelletaan erikseen. Vaikka tuomioistuin tai viranomainen päättäisi, että jokin näihin Sopimusehtoihin sisältyvä ehto ei olisi laillinen tai toimeenpantavissa, kaikki muut ehdot säilyvät voimassa.

16.5 Vaikka emme vaatisi, että täytät jonkun näihin Sopimusehtoihin liittyvän velvollisuutesi, tai vaikka emme toimeenpanisi oikeuksiamme sinua vastaan, tai jos lykkäämme niiden toimeenpanoa, ei se tarkoita että olisimme luopuneet oikeuksistamme sinua kohtaan eikä se tarkoita, että sinun ei tarvitsisi täyttää näistä Sopimusehdoista johtuvia velvollisuuksiasi. Mikäli luovumme jostain sinuun liittyvästä oikeudestamme, teemme sen ainoastaan kirjallisesti, eikä se tarkoita että luopuisimme jostain myöhemmästä sinuun liittyvästä oikeudestamme.

16.6 Jos olet kuluttaja, pyydämme huomioimaan, että näihin Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Tämä tarkoittaa sitä, että Tuotteen ostamista verkkosivujemme kautta koskeva Sopimus sekä siihen liittyvä vaatimus tai riita ratkaistaan Suomen lain mukaan. Sinä ja me sovimme, että Suomen tuomioistuimilla on ei-yksinomainen toimivalta.

16.7 Mikäli olet yritysasiakas, Sopimukseen ja siihen tai sen aiheeseen tai syntyyn (mukaan lukien ei-sopimusoikeudelliset riidat ja vaatimukset) liittyvään riitaan tai vaatimukseen sovelletaan Englannin ja Walesin lakia.

16.8 Mikäli olet yritysasiakas, sovimme molemmat, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista riita tai vaatimus, joka liittyy Sopimukseen tai sen aiheeseen tai syntyyn (mukaan lukien ei-sopimusoikeudelliset riidat ja vaatimukset).